Vrei să ai o viață liniștită? Evită să vorbești despre aceste lucruri

Cercetătorul culturilor orientale, Vyacheslav Ruzov, în articolul său discută despre experiența înțelepților indieni, vorbește despre ce este un secret și despre ce nu ar trebui să împărtășim public.
1. Primul lucru pe care nu ar trebui să-l împărtășiți sunt planurile pe termen lung. Taci până când realizezi aceste planuri.
2. Al doilea lucru pe care nu ar trebui să-l împărtășim public sunt faptele noastre bune. A face bine este o priveliște rară în această lume, de aceea ar trebui să fie prețuită și apreciată profund.
3. În plus, nu-ți dezvălui abstinența. Nu vorbi despre abstinența ta în ceea ce privește mâncarea, somnul etc.
4. Al patrulea lucru pe care ar trebui să-l păstrăm secret sunt faptele noastre bune. Da, ceea ce ai făcut este pozitiv, nobil și important, dar este doar un test de la Dumnezeu. Cu toții ne confruntăm cu teste diferite în fiecare zi.
5. Al cincilea lucru pe care trebuie să-l păstrăm pentru noi înșine este credința noastră.
6. Următorul lucru despre care ar trebui să taci mai ales sunt problemele și conflictele tale de familie. Ține minte: cu cât vorbești mai puțin despre problemele din familia ta, aceasta va rămâne mai puternică și mai stabilă.
7. Ultimul lucru pe care nu ar trebui să-l răspândești sunt bârfele și cuvintele rele pe care le-ai auzit de la cineva. Nu vorbiți rău de oameni, altfel deveniți ca ei.

Să vă fie de folos!

Lasă un comentariu