Tradiții populare românești: 9 lucruri care aduc fericirea în casă

Fericirea într-o casă depinde nu numai de o atitudine pozitivă a proprietarului. Există lucruri care atrag noroc și prosperitate. Lista lucrurilor care aduc mizerie și sărăcie, suntem familiare. Să aflăm ce semne vor întoarce prosperitatea și norocul.
1. Potcoavă.
Conform credinței populare, aduce noroc și sănătate. Se crede că norocul este întotdeauna pe un cal, iar un cal are nevoie de potcoavă. Ea va arăta noroc drumul spre casa ta. Poziționarea corectă a potcoavelor este foarte importantă. Cu o alegere reușită a locației sale în casă, va exista fericire și prosperitate, iar durerile și bolile vor fi ocolite.
2. Usturoiul.
Pentru curățarea generală a casei, usturoiul este atârnat într-un loc retras sub tavan, cerând protecție împotriva ochilor răi și a spiritelor rele. Consumul de usturoi în alimente crește imunitatea și curăță efectele negative ale celor care nu doresc.
3. Dulceață.
Pentru cei care vor ca casa să fie o ceașcă plină, ar trebui să vă aprovizionați cu miere. Mierea este o vrajă de dragoste excelentă pentru o persoană care îți place.
4. Merele.
Puneți un măr uniform, lichid, fără viermi într-un vas frumos, legați un arc de panglică de satin pe mâner și spuneți: „Strâng bine nodul, ademen fericirea în casă. Există un măr lichid în bucătărie – va păstra ordinea și mulțumirea.“
5. Icoane.
Atitudinea respectuoasă și grijulie față de fețele sfinte va aduce fără îndoială pace și liniște tuturor celor care locuiesc în casă și îi vor curăța energia.
6. Clopotei.
Sunetul melodios al clopotului este capabil să readucă starea de spirit în casă, să îndepărteze toate spiritele rele și să reziste înfrângerilor forțelor malefice. Se credea popular că este mai bine să alegeți un clopot din argint sau fier. Ar trebui să aibă un sunet curat, care nu deranjează.
7. Săpun.
Puteți activa săpunul pentru protecție după cum urmează: aprindeți o lumânare albă, luați 2 bare de săpun fără aditivi chimici, spălați-vă mâinile până la coate și spuneți: „Cum apa cu spumă spală murdăria, astfel săpunul protejează casa. Din afecțiuni, din ochiul rău, din negativitate, din scandaluri “. Pune o bucată în baie, cealaltă în toaletă.
8. Lumânări.
Aprindeți o lumânare și mergeți în jurul întregii case, fără a lipsi niciun colț. Efectuați o ceremonie de curățare acasă, cereți protecție și lumină în casă și în suflete. Așezați butucul unei lumânări în fața icoanei sau găsiți un loc în partea de est a casei unde puteți pune un talisman.
9. Oglindă.
Umeziți o cârpă curată cu parfumul preferat și frecați cu o mișcare circulară. Puneți o placă adâncă drăguță în fața oglinzii noaptea. Umpleți-l cu obiecte simbolice (o monedă pentru avere, o perie de păr pentru frumusețe, o fotografie de familie pentru bunăstare) și cereți protecție.

Fericirea în casă depinde nu numai de amulete și obiecte de putere, ci și de dorința ta de a păstra confortul și armonia. Nu numai că casa trebuie curățată de energie negativă. Atitudinea ta față de tine și de cei din jur afectează și atmosfera de fericire și bunătate.

Trăiți în pace cu voi înșivă și cu cei dragi.

 

Lasă un comentariu