„Bătrânețea se întâmplă și nu pot schimba nimic. Mai bine primesc totul cu zâmbetul pe buze…” – Julia Roberts

La peste 50 de ani, Julia Roberts îşi păstrează farmecul de odionioară cu care a cucerit milioane de spectatori. Actriţa din ,,Frumuşica” nu dă impresia unei femei mature, în ciuda ridurilor, şi mereu afişează un zâmbet larg, fiind plină de pozitivism. Poate că secretul Juliei este că îşi urmează cu adevărat filozofia de viaţă, exprimată pe o reţea de socializare:
,,Perfectiunea este o boală a naţiunilor. Ne încărcăm faţa cu tone de farduri. Ne băgăm botox şi ne înfometăm ca să avem formele perfecte. Încercăm să ne reparăm, dar nu poţi să repari ceea ce nu vezi. Sufletul are nevoie de operaţie estetică. Este timpul să luăm atitudine. Cum să te aştepţi să te iubească cineva dacă tu nu te iubeşti? Trebuie să fii fericit cu tine. Nu contează cum arăţi pe dinafară, ci contează cum eşti pe dinăuntru. Azi, am pus o poză fără machiaj. Ştiu că am riduri, dar vreau să mă vedeţi dincolo de asta. Vreau să mă accept aşa cum sunt în realitate şi vreau ca şi voi să faceţi la fel, vreau să vă acceptaţi aşa cum sunteţi, să vă iubiţi aşa cum sunteţi”, a scris actriţa.
julia robert 2 jpg jpeg
Cu toate că Julia Roberts îşi declară deschis atitudinea negativă faţă de chirurgia plastică, ea îşi evaluează în mod adecvat riscurile, deoarece la Hollywood se ţine foarte mult cont de aspectul fizic. Julia a ales o abordare destul de eficientă pentru a atrage în continuare atenţia: machiaj cât mai natural, o dietă echilibrată şi yoga.
Iată câteva secrete care o ajută să arate la 52 ca la 42 de ani:
Dietă echilibrată. Într-un interviu, Julia a recunoscut că nu ar renunţa la carbohidraţi, pur şi simplu pentru că nu poate mânca fără pâine. Desigur, asta nu înseamnă că mănâncă pizza toată ziua.
,,Într-o zi obişnuită, mă spăl pe dinţi, pe faţă şi îmi aplic crema de protecţie solară. Sunt o mămică ocupată şi uneori le aplicam crema solară doar copiilor şi ieşeam direct afară. Apoi realizam că mi-a ars nasul. Aşa că am făcut un efort să mă îngrijesc mai mult de mine.”
În eforturile sale de a avea mai multă grijă de ea însăşi, Roberts a început să folosească ulei de măsline extra-virgin pentru întinerirea pielii, potrivit Vogue Italia. Actriţa combină câteva picături deulei cu apă caldă şi îşi masează atât părul, cât şi pielea corpului, pentru un aspect strălucitor.
Întrebată odată ce părere are despre îmbătrânire şi cum de reuşeşte să-şi păstreze graţia, Julia a spus: „Am încercat să cad la pace cu acest procest. Se întamplă şi nu pot schimba nimic. Mai bine primesc totul cu zâmbetul pe buze.”

Lasă un comentariu