Cuvinte interzise. Nu mai folosi aceste expresii dacă vrei să-ți fie bine

“După cum știm: CUVÂNTUL este vibrație. Astăzi am interacționat cu mai multe persoane…9 din 10 oameni mi-au mulțumit din Suflet sau din inimă. Vă rog! NU MAI MULȚUMIȚI NIMĂNUI DIN SUFLET SAU DIN INIMĂ!
Nu mai folosiți asemenea expresii pentru că vă dați Sufletul și energiile. Nu știți cine se poate afla în spatele acelui trup/corp…pot fi chiar și clone, pot fi vampiri energetici, sau entitățile de pe ei vă fură energiile Sufletului.
Nu mai folosiți expresii de genul: îți rămân dator/datoare toată viața deoarece creați legături cu persoana căreia îi faceți această afirmație (Vibrație), intrați în karma ei și îi puteți prelua blocajele și alte energii negative. De aici vin și cele mai multe stări de oboseală, dureri de cap, stări de epuizare, stări de greață, de rău.
Înțelegeți că toți oamenii, Sufletele care intră în viața voastră, i-ați mai întâlnit și în alte vieți sau pe alte planete. Chiar dacă sunteți extrem de recunoscători este suficient un simplu mulțumesc și respect față de acel Suflet-Spirit.
Stați în prezent! Fiți observatori! Fiți conștienți la ce cuvinte – vibrații emanați, fiți conștienți de ceea ce vorbiți – gândiți!”

Sursa: Andreea Madalina și Flo Rian

Lasă un comentariu