În ce culori îți place să te îmbraci? Iată ce spune acest lucru despre personalitatea ta

Ce mesaj transmit culorile:
Culoarea preferată a hainelor spune multe despre o persoană. Deci, persoanele care preferă tonuri gri, maronii și culorile stinse, sunt introvertite, nu vor să fie în centrul atenției. Și, dimpotrivă, persoanele care preferă culorile deschise, țipătoare, în subconștientul său, caută să atragă atenția asupra propriei persoane.
Roşu
Hainele de culoare roşie au un impact mare asupra creierului uman. Persoanele care se îmbracă mult roșu sunt centrul atenţiei.
Negru
Hainele negre sunt nelipsite din garderoba tuturor. Acestea semnifică forţă, putere şi mister. Știați că persoanele care poartă negru în timpul interviurilor au mai multe șanse să fie angajate decât persoanele care poartă alb?
Albastru
Această culoare este asociată cu calm, încredere, confort și amabilitate. De asemenea, radiază pozitivitate și este adesea legată de concurență, inteligență, încredere și eficiență.
Roz
Cercetările arată că această culoare adorabilă radiază de fapt putere. Rozul este asociat cu independența și feminismul.
Gri
Mulți oameni cred că griul este cam plictisitor. Această culoare reprezintă neutralitate și pasivitate. Dacă utilizați mult gri, atunci înseamnă că nu doriți să atrageți atenția.
Maro
Această culoare este adesea asociată cu masculinitatea și stabilitatea. Oamenii care poartă maro sunt mai autoritari.
Verde
Verdele este adesea legat de pozitivitate, armonie, securitate și inovație.

 

Lasă un comentariu