Totul va fi bine! 8 lucruri ce merită făcute atunci când aveți o perioadă mai dificilă în viață

Nu sunteți pregătiți pentru a depăși această perioadă dificilă. Necazurile au dat buzna în viața voastră. Nu le meritați. Dar sunteți nevoiți să vă confruntați cu vremuri grele. Simțiți durere emoțională și disconfort. Echilibrul mental este afectat. Sunteți neputincioși și deveniți din ce în ce mai apatici.
Oricât de grav ar fi ceea ce vi s-a întâmplat, trebuie să depășiți această etapă și să continuați să vă trăiți viața, care trebuie să depindă de voi, nu de circumstanțele exterioare.
1. Astupați-vă urechile. Nu ascultați ce spun ceilalți despre Dvs, sunt niște bârfe. Dacă persoanele apropiate nu vă propun un sprijin, puteți ignora tot ceea ce vă spun.
2. Tăcerea e de aur. Nu vă plângeți și nu le povestiți tuturor despre problemele pe care le aveți. Este firesc că doriți să le povestiți prietenilor despre necazurile pe care le aveți și să așteptați susținere din partea lor, dar încercați să nu depășiți limitele. Cu cât veți vorbi mai des despre dificultăți, eșecuri, probleme și certuri, cu atât mai mult le faceți loc în viața voastră.
3. Concentrați-vă pe lucrurile pozitive. Orice s-ar întâmpla, există întotdeauna ceva pozitiv în viața Dvs. Concentrați-vă doar pe lucrurile pozitive, faceți o listă a lor, chiar dacă sunt niște lucruri mici și neînsemnate.
4. Planificați-vă viața. Încotro vreți să mergeți mai departe? Doar pentru că treceți printr-o perioadă complicată, nu este cazul să vă blocați aici pentru totdeauna. Ce va urma?
5. Scrieți-vă dorințele. Mari, mici, simple și complexe, posibile sau aparent imposibile, dorințele noastre sunt ca un fel de combustibil pentru creier care are constant nevoie de a fi reîncărcat. Faceți o listă a dorințelor Dvs.
6.  Acceptați această experiență neplăcută ca pe o lecție. Experiențele negative chiar ne fac mai puternici. Dacă vă doriți, bineînțeles, acest lucru.
7. Râdeți mai mult. Meritați să aveți momente de fericire, să vă bucurați de viață și să vă „conectați” la sursa interioară de bucurie. Încercați să zâmbiți și să râdeți cât mai des.
8. Totul va fi bine. Fiți siguri de acest lucru! Temerile, grijile și durerea dispar, mai devreme sau mai târziu. Viața le aranjează pe toate.

 

Lasă un comentariu