Crezi că esti victima unui blestem? Iată cum poți scăpa de acest lucru prin câteva metode simple

În primul rând, este important să înțelegeți că blestemele nu au o singură definiție. În general, însă, ele pot fi descrise ca energii negative sau forțe care provoacă rău și nenorocire celor afectați de ele. Acest rău ia de obicei forma unor simptome fizice, cum ar fi oboseală, dureri de cap, tremur sau dificultăți de concentrare; simptome psihologice cum ar fi depresia sau anxietatea; modificări ale comportamentului, cum ar fi pierderea bruscă a interesului sau episoade de agresivitate; sau chiar probleme spirituale precum coșmaruri recurente sau gânduri intruzive. Este cu adevărat posibil ca cineva să te blesteme sau să-ți trimită energie proastă? Răspunsul simplu este da, dar asta nu înseamnă că energia proastă trebuie să te afecteze.
Așa cum puteți trimite urări și vibrații bune în Univers, puteți trimite și cele negative. Acestea pot fi deliberate și conștiente sau pot fi inconștiente. Ori de câte ori ne gândim prost despre cineva sau simțim geloși pe cineva, în esență îi trimitem vibrații proaste, iar aceste vibrații proaste nu afectează doar persoana, ci afectează și mediul și propriul nivel de energie. Ele contribuie, de asemenea, la scăderea conștiinței pentru întreaga planetă.
Dacă bănuiești că cineva îți trimite vibrații rele, te blestemă, iată ce poți face
1.) Închide ochii și imaginează-ți o lumină albă frumoasă în jurul tău. Vedeți lumina care vă acoperă întregul corp și se extinde spre exterior, astfel încât să vă înconjoare corpul fizic și energetic.
2.) Odată ce aveți o imagine clară, imaginați-vă că toate vibrațiile rele sunt trimise în calea dvs. ca un nor de fum negru în fața voastră. Dacă cunoști persoana care a trimis energie proastă în calea ta, îi poți vizualiza și fața.
3.) Vezi norul întunecat de vibrații proaste din fața ta. Să știi că lumina ta aurie te protejează și că aceste vibrații rele nu pot pătrunde în scutul tău. Acum imaginați-vă că îmbrățișați norul de vibrații proaste sau persoana care se află în fața voastră. În timp ce îi îmbrățișați, imaginați-vă frumoasa lumină albă din jurul vostru curățând și difuzând energia negativă. Vedeți norul negru de energie proastă din fața voastră se transformă în lumină albă. Vezi persoana din fața ta transformându-se în lumină albă.
4.) În timp ce țineți această lumină albă vizuală în minte, repetați – „Îmi pare rău. Te rog să mă ierţi. Mulțumesc. Te iubesc.” Repetați acest lucru de 10 ori.
5.) Acum imaginați-vă că vă dați înapoi de la această energie. Vedeți-vă pur și întreg cu lumina albă în tact în jurul vostru. Repetă-ți în liniște de trei ori: „Sunt în siguranță și sunt întotdeauna protejat. Energia divină este mereu în jurul meu.”
Acest exercițiu simplu vă va ajuta să difuzați orice energie negativă trimisă în calea dvs. și, de asemenea, vă va ajuta să vă curățați pe a ta.
Amintiți-vă, nu vă fie teamă! Nimeni nu vă poate face rău fără permisiunea dumneavoastră, nimeni nu vă poate trece barierele energetice dacă nu le permiteți. Ești în control!

 

Lasă un comentariu