Este pentru binele tău! 12 motive pentru care merită să ierți pe cineva care te-a rănit.

Niciodată nu e prea târziu să ierți pe cineva care te-a rănit. Acest lucru nu înseamnă că o persoană va uita că a fost rănită, dar mai degrabă e o eliberare, iar după ce găsești puterea de a ierta, te vei simți bine și vei avea dorința de a-ți continua viața. Este întotdeauna mai ușor să ierți în cuvinte decât în practică, prin urmare aceste 12 motive sunt exact ceea, ce vă va ajuta.
Iată motivele pentru care ar trebui să ierți:
1. Toată lumea greșește și cel puțin o dată în viață fiecare dintre noi a rănit pe cineva.
2. Să nu exteriorizezi supărarea − este dureros. În această stare veți avea o viață incompletă.
3. Incapacitatea de a ierta creează deseori noi drame în viața personală.
4. Ați dori, de asemenea, să fiți iertat pentru propriile greșeli.
5. Supărându-vă, rămâneți blocați în trecut, ceea ce înseamnă că veți continua să retrăiți această stare de supărare iar și iar.
6. Când ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le detestăm la cineva, începem să vedem numai aceste calități negative la toată lumea. Este legea atracției.
7. Când îi iertăm pe alții, atragem nu doar iertarea, dar și atitudinea bună față de noi. Și aceasta este legea atracției.
8. Este întotdeauna mai bine ca oamenii să te considere o persoană bună și înțeleaptă, decât una răzbunătoare și mânioasă.
9. Nu te poți bucura de frumosul din jurul tău, atunci când te gândești doar la rău.
10. Toți oamenii au în ei atât bine cât și rău: nimeni nu este 100% rău și nimeni nu este 100% bun. La urma urmei, dacă ai iubit pe cineva la un moment dat în viața ta, la sigur această persoană are și calități pozitive.
11. Vă veți umple viața de liniște și armonie.
12. În cele din urmă, fiecare dintre noi este responsabil de propria fericire. Cei din jur nu sunt responsabili de fericirea sau nefericirea noastră, fiecare își are propria viață. Doar noi putem vedea mereu partea plină a paharului și să nu depindem de acțiunile celor din jur.

 

 

Lasă un comentariu