Cum să vă împliniți o dorință printr-o rugăciune ținută secret dar foarte eficientă

Nu veți găsi această rugăciune pe Internet. O folosesc de mult timp si o citesc in fiecare zi. Este necesar să aprindeți o lumânare și să ocoliți toată casa cu ea în sensul acelor de ceasornic, citind o rugăciune în acest moment. Începeți de la ușa din față și terminați lângă ea. După ce ați citit rugăciunea de lângă ușă pentru ultima oară, lăsați lumânarea să se stingă.
Rugăciunea de mulțumire pentru împlinirea dorințelor
„Doamne, Iisuse Hristoase, Maica Sfintei Fecioare Maria și a tuturor Forțelor Cerești!
Mulțumesc pentru mila ta față de mine, slujitorul lui Dumnezeu (nume) și membrii familiei mele! multumesc pentru binecuvântare, mulțumesc că m-ai protejat și m-ai salvat pe slujitorul lui Dumnezeu (nume) și pe membrii familiei mele de calomnii deșartă, de orice nenorocire, de pagubă, de răul de ochi al femeii – bărbat, de închisoare, de sărăcie, de moarte deșartă, de la vrăji, de la blesteme, de la calomnii, de la conspirații, de la oameni răi, de la vrăjitori, de la vrăjitori, de la o femeie cu părul simplu, de la o țigară, de la oameni invidioși și urători, de la dușmani vizibili și invizibili.
Mulțumesc pentru faptul că m-ai ajutat pe mine, slujitorul lui Dumnezeu (nume) și pe membrii familiei mele, să scap de afecțiuni, dușmani, vrăji rele și așa mai departe.
Mulțumesc pentru faptul că ai ajutat la muncă, studiu, afaceri, relații de familie și așa mai departe.
Mulțumesc că mi-ai umplut casa de fericire, iubire, prosperitate! De acum până la vârsta veacurilor. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin (de 3 ori).”
Iată o astfel de rugăciune încât fiecare să-și ia a sa. Și această femeie (nici măcar nu-i știu numele, din păcate) a spus că orice rugăciune are puteri miraculoase și magice. Dacă simți că sufletul tău este rău, ești bântuit de eșecuri, ești bolnav și așa mai departe, citește Tatăl nostru de nouă ori în nouă zile. Și accept și acest sfat.

Mult succes tuturor si implinirea tuturor dorintelor!

 

Lasă un comentariu