10 cuvinte importante, care schimbă în bine soarta oricui. Tu știi are sunt?

Încă din timpurile vechi, oamenii au înțeles, că unele cuvinte, pronunțate cu o convingere interioară, de mai multe ori, sunt capabile să exercite o influență puternică asupra vieții și destinului unei persoane. S-a observat, că folosirea frecventă a cuvintelor cu un înțeles negativ poate agrava problemele, iar predominarea în vocabular a cuvintelor ”pozitive” îl face pe om mult mai puternic.
Secretul este în cuvintele pe care le pronunțăm deseori, care se depun în subconștientul nostru și provoacă o reacție specială a organismului, condiționează comportamentul nostru și viața în genere. De aceea dacă, problemele nicidecum nu vă părăsesc, este timpul să vă gândiți ce cuvinte pronunțați cel mai des.
Vă prezentăm o listă din 10 cuvinte, care vă vor ajuta să scăpați de probleme și să atrageți norocul în viață.
Fericire
Fericirea – este ceea ce își dorește fiecare din noi. Trebuie să vă amintiți despre acest lucru zilnic, rostind cu încredere: ”Cu siguranță voi obține fericirea.” Repetați acest cuvânt, pentru a vă apropia de obiectivul propus. În scurt timp cu siguranță vă veți simți o persoană fericită.
Noroc
Da, norocul iubește când este numit pe nume. Trebuie să rostiți acest cuvânt cu încredere și doar cu o atitudine pozitivă. Uitați de frazele, precum: „Oh, dacă mi-ar surâde norocul…” În loc de aceste cuvinte, spuneți: „Eu cred că norocul îmi va zâmbi astăzi!”
Dragoste
Spuneți: „Iubesc această lume pentru frumusețea ei și pentru posibilitățile pe care mi le oferă!” Doar așa lumea se va grăbi să vă răspundă cu aceeași monedă.
Bunăstare
Cuvântul este alcătuit din două părți, pe care dacă le schimbăm cu locul obținem ”stare bună”. Dacă veți rosti acest cuvânt foarte des și mai ales dacă veți dori bunăstare celor din jur, în cele din urmă, veți atrage norocul în viața dvs.
Mulțumire
Mulțumiți chiar și pentru cele mai irelevante și minore lucruri. Doar așa, data viitoare norocul se va întoarce cu fața.
Succes
Pentru ca toate angajamentele pe care vi le asumați să se termine cu succes rostiți acest cuvânt cât mai des. În acest fel vă veți programa pentru noroc, succes și veți obține ceea ce doriți.
Convingere
Dacă repetați acest cuvânt des, vă veți simți mult mai siguri în forțele proprii, veți fi încrezut, chiar dacă la început aveați îndoieli. Convingerea este foarte importantă.
Încredere
Pentru ca circumstanțele să evolueze cu succes, trebuie să aveți încredere că totul va fi bine. Înainte de a face ceva important, vorbiți mai mult despre încredere: „Am încredere în viața mea. Știu că circumstanțele de viață vor fi în favoarea mea.”
Sănătate
Cheia succesului – este sănătatea fizică și morală. Cuvintele negative, discuțiile despre boli și nemulțumirile permanente legate de starea de sănătate, nu fac nimic altceva decât să vă agraveze starea sănătății. În același timp cuvântul ”sănătate” într-un context pozitiv, vă ajută să vă simțiți bine.
Speranță
Speranța îl face pe om să-și adune toate forțele și să depășească chiar și cele mai dificile situații. Spuneți: „Sper că totul va fi bine” și norocul cu siguranță vă va auzi și va justifica toate speranțele.

Să vă fie de folos!

Lasă un comentariu