9 secrete ale cuplurilor care au rămas împreuna până la bătrânețe

Când văd doi oameni de 70 de ani mergând mână în mână, inima mi se umple de căldură. Au vreo formulă secretă care să le facă dragostea să reziste atât de mult? Majoritatea cuplurilor fericite au un motiv pentru a fi împreună în toți acești ani. Prea mulți dintre noi am uitat astăzi aceste motive. Ei bine, să ne amintim.
1. Au interese comune și sunt în permanență în căutarea lucrurilor care îi pot interesa pe amândoi.
Interesele comune sunt cele care unesc oamenii. Iar cuplurile fericite sunt concentrate să găsească și mai multe activități și subiecte de conversație care vor fi de interes pentru amândoi.
2. Dorm împreună în fiecare seară
Multe cupluri din ziua de azi trăiesc după un anumit program propriu și uită cât de important este să petreci timp unul cu celălalt. Nu uitați cum toți avem nevoie de căldură și afecțiune umană.
3. Ei nu merg niciodată la culcare cu o supărare unul față de celălalt.
Dacă v-ați certat, v-ați certat, v-ați supărat unul pe celălalt și, în același timp, vă culcați fără a rezolva relația și fără a înțelege cauzele și consecințele, atunci într-o seară puteți distruge ceea ce ați construit de ani de zile.
4. Au încredere unul în celălalt
Încrederea este fundamentul oricărei relații puternice. Când ai încredere în partenerul tău, te poți baza pe el, știi că el îți va veni întotdeauna în ajutor atunci când ai cea mai mare nevoie.
5. . Ei spun „mulțumesc” în loc de „îmi pare rău”
Cuplurile fericite se concentrează întotdeauna pe pozitiv, nu pe negativ. Ei nu regretă. Ei multumesc.
6. Se bucură unul de succesele celuilalt
În cuplurile fericite nu există conceptul de „al tău – al meu”, au totul în comun – atât bucurii, cât și necazuri. Se ajută reciproc să avanseze constant, se inspiră reciproc la noi realizări.
7. Ei continuă să facă lucruri mărunte unul pentru celălalt.
Astăzi, am uitat cât de importante sunt lucrurile mărunte într-o relație. Dar aceste lucruri mărunte ne ajută foarte des să simțim că suntem iubiți și îngrijiți.
8. Își respectă reciproc sentimentele
Asta nu înseamnă că ei întotdeauna și în toate sunt de acord unul cu celălalt, ci în orice situație respectă sentimentele celuilalt.
9. Nu uită de importanța simțului umorului.
Simțul umorului ajută cuplurile fericite să iasă din situații incomode și să vadă lumea mai ușor.

 

Lasă un comentariu