Căsătoria se destramă atunci, când femeia își pierde răbdarea

Familia rămâne unită atât timp cât vrea o femeie. Ea ține aprinsă flacăra familiei și a iubirii. Atât timp cât femeia va avea puteri să îndure, să ierte, să își mențină calmul, să aibă răbdare, atât timp va exista familia. Căsătoria se destramă, atunci când femeia își pierde răbdarea.
Femeia vrea să aparțină unui bărbat, dar să placă tuturor. Bărbatul vrea să posede toate femeile și doar o femeie să îi aparțină doar lui.
Bărbatul curtează și are grijă de o femeie o perioadă scurtă de timp, iar femeia are grijă de soțul ei tot restul vieții.
Dacă vrei să ai o femeie adevărată lângă tine, fii tu mai întâi de toate un bărbat adevărat. Un bărbat iubitor și grijuliu nu va părăsi niciodată o femeie. Dar o femeie poate pleca… Chiar dacă ea nu-și poate concepe și nici nu își imaginează viața fără el. Pleacă, chiar dacă sufletul îi este rănit. Ea va pleca și va lăsa totul în urma sa, fără să regrete, fără să privească în urmă.
Va pleca chiar dacă iubește din tot sufletul și o doare. Va fi o decizie luată în timp, va pleca treptat, apoi într-o zi, va pleca definitiv. Și nu se va mai întoarce. Niciodată. Femeia pleacă mereu de la acel care nu are grijă de ea și de dragostea ei. Pleacă cu sufletul zdrobit.

 

Lasă un comentariu