5 dintre cele mai comune vise și semnificația lor ascunsă. Ce înseamnă când visezi că îți cade un dinte

În fiecare noapte, când dormim avem în jur de cinci episoade de vis, care pot dura între 15 și 40 de minute. Când dormim, mintea noastră este activă, creând povești și imagini care pot părea cât se poate de reale, înfricoșătoare, absurde, profetice sau banale. Dar anumite vise sunt mai frecvente decât altele – de exemplu, cele în care visam că murim sau că zburăm. Însă, de departe, cel mai căutat vis online este cel în care îți cade un dinte/o măsea.
1. Ce înseamnă când visezi că îți cade un dinte
Dr. Mae a explicat: „Acesta este un vis cu adevărat obișnuit. Înseamnă adesea că visătorul este îngrijorat că va pierde ceva important pentru el. Acesta poate fi un membru al familiei, o relație sau chiar un anumit articol. Numai tu știi de ce ești îngrijorat”.
2. Ce înseamnă dacă visezi păianjeni
„Semnificația visului despre păianjeni depinde de ceea ce făceau de fapt păianjenii în vis. Dacă au existat păianjeni în jur și, în general, îți este frică de păianjeni, atunci s-ar putea să reflecte ceva de care ți-e frică în viața reală – griji legate de relație, griji financiare sau chiar griji de muncă”, spune expertul.
3. Ce înseamnă când visezi că ești urmărit
A fi urmărit „poate reflecta că fugi de probleme în viața reală, ceea ce nu este niciodată un lucru bun. În curând, aceste probleme vă vor ajunge din urmă, așa că cel mai bine este să stabiliți problema și să o rezolvați. Ar mai putea însemna, de asemenea, că sunteți copleșiți de responsabilitățile vieții”.
4. Ce înseamnă dacă visezi că îți cade părul
„A visa că îți cade părul poate însemna adesea că îți este frică să îmbătrâneșți sau că te simți mai puțin atractiv. Din păcate, nu poți face nimic în privința îmbătrânirii, dar cu siguranță îți poți îmbunătăți nivelul de încredere, fiind mai amabil cu tine însuți, recunoscându-ți calitățile bune”, spune dr. Mae.
5. Ce înseamnă dacă visezi cădere (în gol)
Visele despre cădere indică de obicei o pierdere a controlului. De exemplu, dacă visezi atât căderea, cât și fuga, acest lucru ar putea sugera că ai pierdut controlul asupra a ceva și că alegi să nu rezolvi asta, spune Dr Mae.

 

Lasă un comentariu