Iată de ce femeia devine din ce în ce mai frumoasă odată cu trecerea anilor

Frumusețea este o caracteristică a celor care știu să trăiască. Cu câțiva ani în urmă un grup de sociologi britanici a realizat un studiu interesant despre frumusețea femeilor. Au fost chestionați atât bărbați cât și femei.
Veți fi surprinși să aflați că 70% dintre bărbați au răspuns că principala calitate care le atrage atenție în cazul unei femei este încrederea în sine; anume aceasta o face atrăgătoare. Dar încrederea în sine apare odată cu vârsta: când uitați de complexe, de coșuri, de plâns. Când te accepți așa cum ești și te simți bine.
47% dintre bărbați au spus că pentru ei este important ca femeia să aibă propriul stil deoarece este un detaliu le atrage atenția. Simțul stilului apare odată cu vârsta.
Nu este de mirare că odată cu înaintarea în vârstă devenim mai frumoși. „Vârsta reprezintă doar niște numere” – îmi tot repetă un prieten de-al meu de fiecare dată când mă felicită cu ocazia zilei de naștere. Și râdem împreună. El este bărbat și în plus este mai tânăr decât mine. Dar vârsta chiar reprezintă doar niște numere nesemnificative, astăzi vă pot spune acest lucru cu încredere!
Îmi iubesc ridurile din jurul ochilor, ele îmi amintesc despre faptul cât de mult am râs în viața mea! Nu voi încerca niciodată să scap de ele cu ajutorul cremelor anti-rid. Pentru că mă fac să par mai frumoasă. Pentru că acestea reprezintă viața mea.
Acum știu că frumusețea fiecărei persoane înflorește în mod individual. Și se manifestă la vârste diferite. Nu uitați: odată cu trecerea fiecărui an veți deveni din ce în ce mai frumoase, indiferent de părerea celor din jur.
1. Frumusețea vine după nașterea primului copil.
2. Frumusețea vine după o dezamăgire puternică.
3. Frumusețea vine atunci când îl vei întâlni pe bărbatul vieții tale.
4. Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim și să ne respectăm pe noi înșine.
5. Frumusețea vine atunci când femeia este calmă.
Iubiți-vă, sunteți frumoase! Iubiți-vă la orice vârstă, cu fiece an din ce în ce mai mult. Fiți calme și fericite! Și nu uitați: vârsta este un simplu număr, nimic mai mult.

 

Lasă un comentariu