5 zodii de bărbați VIOLENTI. Ai mare grijă cu ei

Nu-ti dai seama la prima vedere, dar barbatii din zodiile de mai jos au un temperament periculos.
1. Nativii Berbec: sunt persoane foarte violente, care inainte de a afla motivul unei intamplari anume, o lovesc pe cea de langa ei fara sa se mai gandească la consecintele faptelor lor. Desi se enerveaza foarte repede, este acel gen de barbat care nu poarta manie.
In cadrul unei relatii, acestia considera ca loviturile sunt binevenite, ca semn al exprimarii iubirii. Sunt acel gen de barbati care, la un pahar de bautura in plus, ar fi capabili sa inceapa sa se bata cu alti barbati din motive nesemnificative.
2. Nativii Taur: acestia actioneaza lent, existand posibilitatea de a lovi imediat ce a fost suparat foarte tare. Devine violent atunci cand vine vorba de protejarea familiei sale si a celor dragi. De obicei, isi manifesta furia abia dupa ce a adunat multe suparari.
Cand vine vorba de infidelitatea sotiei lui, devine gelos si agresiv. In momentul in care sunt foarte obositi sau acaparati de diverse ganduri urate, este bine sa ii evitati deoarece exista posibilitatea agresarii atat fizice, cat si psihice.
3. Nativii Gemeni: de obicei sunt adeptii violentei verbale care duce foarte usor la manifestarea violentei fizice. Se enerveaza repede atunci cand li se incalca drepturile sau sunt jigniti. De cele mai multe ori, in cadrul unor certuri, fac tot posibilul sa castige. Acestia incearca sa se linisteasca si sa isi revina din starea in care se afla, dar trebuie sa ii lasati sa se calmeze altfel riscati sa fiti martorii dezlantuirii unei „tornade”.
4. Nativii Sagetator: acestia se supara foarte tare daca le sunt incalcate drepturile sau libertatea de gandire. De cele mai multe ori sunt adeptii folosirii agresivitatii verbale, avand un vocabular bogat in cuvinte de strada. Isi pierd usor cumpatul in momentul in care rabdarea lor a ajuns la cote maxime. In astfel de situatii, cel mai bine ar fi sa ii evitati si sa ii lasati sa isi rezolve singuri problemele.
5. Nativii Fecioara: acesti barbati nu recurg de obicei la violenta fizica, fiind adeptii violentei verbale si a diverselor cuvinte de santaj psihic si emotional. Sunt iubitorii ordinii si organizarii, iar in cazul in care nu au parte de aceste lucruri, reactioneaza prin lovituri fizice si santaj emotional. Gelozia este factorul declansator al firii lor violente.

Lasă un comentariu