Dumnezeu ne-așteaptă tot timpul. Niciodată nu spune: gata, m-am săturat!

Dumnezeu ne-așteaptă tot timpul, cu brațele deschise și inima plină de iubire. Niciodată nu spune: „gata, m-am săturat!” El este mereu acolo, în așteptare, cu răbdare infinită și îndurare neîncetată. Indiferent de greșelile noastre, de drumurile pe care le-am ales greșit sau de momentele în care ne-am îndepărtat, El nu ne condamnă, ci ne întâmpină cu dragoste necondiționată.
În fiecare zi, în fiecare clipă, Dumnezeu este prezent, veghind asupra noastră și ghidându-ne în călătoria noastră pe acest pământ. El ne înțelege suferințele și ne bucuriile, ascultă strigătele noastre și ne înalță când suntem la pământ. Nu există vreun moment în care să nu fim în preajma Sa, pentru că El este acolo întotdeauna.
Chiar și atunci când ne simțim singuri sau pierduți, Dumnezeu ne-așteaptă cu brațele deschise, asemenea unui tată iubitor care așteaptă întoarcerea copilului său. Nu există păcat sau greșeală care să ne despartă definitiv de El, ci doar dorința Lui de a ne aduce înapoi în prezența Sa.
Așadar, să avem încredere în iubirea și mila lui Dumnezeu. Să ne întoarcem mereu la El și să ne lăsăm îmbrățișați de dragostea Sa neîncetată. El nu se satură niciodată de noi, ci ne așteaptă cu nerăbdare să ne reîntoarcem la El și să împărtășim în comuniunea Sa divină. În prezența Lui, găsim pacea, vindecarea și bucuria adevărată.
Deci, să ne lăsăm purtați de mâna lui Dumnezeu și să ne bucurăm de siguranța că suntem întotdeauna așteptați, iubiți și prețuiți. El este farul nostru în întuneric, izvorul nostru de speranță și prietenul nostru credincios. În prezența Lui, nu există nimic mai frumos decât să fim acasă.

Lasă un comentariu