Semnele că ești blestemat: cum să le recunoști ca să-ți dai seama cu ce te confrunți

Blestemele fac parte din viață, fie că vrei să crezi sau nu. Ce este un blestem?
În primul rând, este important să înțelegeți că blestemele nu au o singură definiție. În general, însă, ele pot fi descrise ca energii negative sau forțe care provoacă rău și nenorocire celor afectați de ele. Acest rău ia de obicei forma unor simptome fizice, cum ar fi oboseală, dureri de cap, tremur sau dificultăți de concentrare; simptome psihologice cum ar fi depresia sau anxietatea; modificări ale comportamentului, cum ar fi pierderea bruscă a interesului sau episoade de agresivitate; sau chiar probleme spirituale precum coșmaruri recurente sau gânduri intruzive.
1. Boală sau accident inexplicabil
Dacă te îmbolnăvești brusc sau te trezești într-un accident, în ciuda faptului că ai grijă de tine, acesta ar putea fi un semn că cineva te-a blestemat. Dacă boala sau accidentul continuă să se repete, atunci este și mai probabil să se întâmple ceva mistic.
2. Dureri
Când nu poți explica unele dureri din corpul tău, ar putea fi un semn al vrăjirii negative care începe să se lipească între oase și mușchi.
3. Ghinion constant
Ghinionul și ghinionul par tovarășul tău constant? Dacă da, acest lucru ar putea indica că viața ta a fost preluată de o forță răuvoitoare. Acest lucru s-ar putea manifesta și sub formă de bunuri pierdute, pierderi financiare și dificultăți generale în general aspecte ale vieții, cum ar fi relațiile și succesul în carieră.
4. Prevestiri întunecate
Pe măsură ce te plimbi prin lume, s-ar putea să observi lucruri care par să sugereze cineva întunecat în viitorul tău. Și aceste semne par să fie peste tot, aproape în fiecare zi.
5. Probleme financiare
Dintr-o dată, există facturi la care nu te așteptai sau s-ar putea să-ți pierzi locul de muncă fără un motiv aparent.
6. Halucinații
Dacă vezi lucruri cu coada ochiului sau vezi clar lucruri care nu sunt acolo, mintea ta ar putea fi sub influența magiei.
7. Insomnie
Dacă nu ai avut niciodată probleme cu somnul în trecut, insomnia ar putea deveni o problemă atunci când ai fost blestemat.
8. Probleme legale
Unii oameni observă că au brusc probleme legale atunci când nu au avut probleme în toată viața lor.
9. Pierderea energiei
Indiferent cât de mult dormi și ai grijă de tine, se pare că nu poți să-ți readuci energia la nivelurile anterioare.
10. Coșmaruri
Coșmarurile continuă să îți afecteze nopțile fără încetare? Acestea ar putea să nu includă neapărat imagini cu monștri, ci un sentiment de disconfort și groază. Ar putea însemna și prezența spiritelor întunecate care încearcă să preia controlul asupra ta.
11. Probleme de relație
Deși relația voastră a fost bună de ceva timp, este posibil să începeți să observați că vă certați mai mult sau vă gândiți să vă despărțiți.
12. Izbucniri de furie
Uneori putem experimenta fulgerări bruște de furie, care sunt total nejustificate având în vedere situația în cauză. Este posibil ca acest tip de supraîncărcare emoțională să rezulte din cauza unei forțe externe care încearcă să ne manipuleze sentimentele cu intenția de a ne provoca rău sau disconfort în diferite situații cu care ne confruntăm în fiecare zi.

Lasă un comentariu