10 legi pentru a vă ridica energia. Simple si ușor de aplicat

1. Învață să taci în momentele celei mai mari turbulențe. Pacea minții și răbdarea sunt cei mai buni aliați ai tăi în timpul crizelor. Cucerirea acestor atribute face parte din evoluția ta spirituală.
2. Evită să judeci alți oameni: percepția ta despre lumea exterioară face parte din lumea ta interioară. Când vorbești rău despre ceilalți, vorbești prost despre tine. Îți faci rău ție și le faci și altora. Deci, iubește-i și iubește-te pe tine însuți.
3. Concentează-ți atenția asupra lucrurilor care îți plac cel mai mult: ceea ce rezistă, persistă. Dacă te concentrezi pe negativ, îl vei face să crească. Dacă te concentrezi pe pozitiv, îl vei face să crească. Deci, ce alegi?
4. Fii liniștit, nu este rău să lupți, dar amintește-ți că este doar un test: plătești datorii vechi pentru acțiuni vechi. Așa că acceptă și lăsă totul să curgă. Cu cât rămâi mai mult în picioare, calm și accepți totul cu detașare, cu atât îți vei fi curățat karma.
5. Ai speranță, ceea ce pare real este doar un gând rău produs de imaginația ta. Schimbă-l ! Gândurile sunt energii. Realitatea este creată de gândirea ta și de gândirea colectivă. Schimbă-ți mintea și îți vei schimba realitatea.
6. Iertare și eliberare: poate fi dificil, dar este necesar. Aceste sentimente negative sunt cele care susțin ciclul karmei. Cineva trebuie să rupă acest lanț al suferinței, să înceapă să o facă conștient.
7. Vorbește întotdeauna pozitiv: Cuvintele formează realitatea, atât a ta, cât și a celorlalți. Fii atent ce spui, fii pozitiv și alege fiecare cuvânt foarte bine.
8. Meditează cel puțin de două ori pe zi (5 minute ar fi un început foarte bun). Este cel mai bun mod de a-ți calma mintea și de a lua contact cu ființa ta spirituală.
9. Vizualizează situații plăcute pentru tine și pentru toți cei dragi ție. Ceea ce există în mintea ta se va manifesta în realitatea ta. Creează această realitate pentru tine și cei dragi, vei crea astfel fericire și vei adăuga Dharma.
10. Dăruiește iubire indiferent de ceea ce primești: Iubirea construiește, vindecă, restabilește, iubirea este o alegere, nu o reacție. Împarte iubire oriunde mergi și cu orcine te întălnești , vei fi astfel fericit și vei câștiga în Dharma.

Lasă un comentariu