Cum putem trimite energii vindecătoare către alte persoane

Este incredibilă forța minții, această putere încă nedescoperită pe deplin, din păcate.
Poate că nu realizăm, dar gândurile noastre sunt puternice. Atât de puternice încât de multe ori este suficient să te gândești la cineva care să-i trimită un mic flux de energie. Este o adevărată forță!
Cum așa? Ei bine, totul este energie și cu toții suntem ființe energetice și toți avem energie care curge în interiorul și în jurul nostru.
Când devenim conștienți de această energie și de potențialul ei, o putem folosi pentru a vindeca oamenii de care ne pasă, animalele, plantele și a ajuta la vindecarea întregii lumi.
A fi capabil să trimiți energie nu este un privilegiu sau un talent. De fapt, cu toții o putem face și atâta timp cât suntem deschiși și siguri cui am dori să trimitem energie vindecătoare, nu ar trebui să fie nicio problemă.
Cum poți trimite energie vindecătoare la distanțăExistă câțiva pași destul de simpli pentru a face asta, chiar dacă pare incredibil sau de domeniul SF. Ce trebuie să faci mai întâi de toate?
1. Caută spațiul potrivit
Găseste un loc liniștit unde să nu fii deranjat. Încearca sa te asiguri că ai suficient spațiu și asigura-te că esti linistit. Respiră, închide ochii, eliberează-te de stres.
2. Relaxează-te
Pentru a-ți calma mintea, respiră adânc de câteva ori… continuă să inspiri și să expiri pentru ceva timp și apoi stabilește-ți intenția de a trimite energie vindecătoare. Spune cu voce tare numele persoanei căreia îi trimiteți energie vindecătoare. Va fi mult mai eficient.
3. Creează-ți o minge de energie
Odată ce simți energia curgând prin mâinile tale, imagineaza-ti cum o modelezi într-o sferă. De asemenea, poti da culoare acestor bile de energie, în funcție de tipul de vindecare pe care doresti sa-l trimiti:
Albastru: vindecare emoțională
Portocaliu: vindecare fizică
Alb: vindecare spirituală / vindecare generală
Verde: vindecarea inimii
Mov: protecție psihică
4. Ridică-ți energia
Dar pentru a trimite o energie pozitivă de vindecare a aerului, începe să-ti freci mâinile printr-o mișcare circulară până când simți energia dintre ele. Concentreaza-ti atenția asupra acestei mingi energetice, vizualizeaz-o cum devine mai mare si din ce in ce mai puternica cu fiecare respirație pe care o respiri.
5. Ești gata să trimiți energie
Când simți că mingea ta de energie este suficient de puternică, imaginează-ți cum o trimiți persoanei, plantei sau animalului pe care l-ai ales, notează sfatulparintilor.ro.
Iti poti imagina chiar și cum persoana primește energia și simte efectul ei de vindecare plăcut. Concentrează-te la persoana aceea și spune-i numele.
Gândește-te în continuu la acea persoană și imaginează-ți că este într-o baie de lumină din cap și până în vârful degetelor de la picioare. Această lumină pură are o putere incredibilă.

 

Lasă un comentariu