Ce greșeală comit aproape toate femeile după 40 de ani

Psihologii sunt de părerea că aproape pe toate femeile de după 40 de ani le așteaptă o capcană periculoasă. Fiecare persoană ajunsă la această vârstă a reușit să acumuleze o experiență, își are un loc în societate, dar, pe lângă aceasta, mai are și unele obiceiuri distructive.
Unul dintre acestea ar fi că nu investesc în propria persoană.
Este de înțeles că aveți familie, soț, copii, casă și că o bună parte din salariu se duce pe cheltuielile de întreținere a familiei. De aceea sunteți nevoite să faceți economii în primul rând pe voi înșivă. Familia este, fără îndoială, foarte importantă pentru dumneavoastră și pentru ei sunteți gata să dați toți banii. Dar sfatul nostru este ca măcar uneori să vă bucurați și pe voi înșivă, oferindu-vă mici plăceri feminine.
Chiar dacă după vârsta de 40 de ani majoritatea doamnelor au deja copii adulți și s-ar părea că anume această perioadă este perfectă pentru a începe o nouă viață, nu este chiar așa.
În realitate se întâmplă exact invers. Femeile nu pot depăși obișnuința de a face economii și continuă să le dea totul copiilor, uitând de ele.
Interesele soțului la fel, sunt pe primul plan, uitând, din nou, de ele însele. Este păcat deoarece oamenii rareori apreciază un astfel de sacrificiu. De multe ori soțul încetează să mai acorde atenție soției sale, admirând femeile care știu să aibă grijă de ele și să se bucure de viață.
Dar nu uitați: nu ne putem trăi viața, cedând-o în totalitate altora, chiar dacă aceștia sunt soțul și copiii. Avem o singură viață și avem și noi dreptul să ne răsfățăm.
După 40 de ani viața nu se termină, dar abia începe! Fiți frumoase și fericite!

 

Lasă un comentariu