Telepatia: cum să înveți să citești mintea altcuiva

Indiferent cat de bine ii cunoastem pe cei dragi sau pe prietenii nostri, ceea ce se intampla in capul lor ramane necunoscut pentru noi. Acest lucru, aparent, este scopul final al cunoasterii unei alte persoane. Stim ca exista empatie, inteligenta emotionala care transforma pe cineva intr-un telepat care este sensibil la emotionalitatea unei alte persoane.
Cum sa dezvolti telepatia
Deci vrei sa citesti gandurile altor oameni. Sper ca acest lucru este pentru un motiv bun. Odata ce ai castigat aceasta putere, ar fi mai bine sa o utilizezi cu intelepciune.
Iata primii pasi catre telepatie:
1) Credeti!
Este imposibil sa faci ceva in care nu crezi cu adevarat. Telepatia va cere sa uitati de rationamentul stiintific. Credinta schimba oricum muntii. Si face telepatia reala!
2) Activati chakra celui de-al treilea ochi
Pentru a ne echilibra chakrele este important sa activam al treilea ochi, centrul intelegerii si al intuitiei. Acesta este centrul sensului telepatic. In cazul oamenilor moderni, al treilea ochi este atrofiat si transformat in glanda pineala din creierul nostru. Pasii initiali pe care trebuie sa-i faceti sunt sa meditezi, sa va curatiti aura si chakrele.
3) Gasiti un partener care doreste sa practice telepatia
In primele etape este util sa lucrati cu o persoana care impartaseste aceeasi aspiratie cu tine. Incercati sa practicati impreuna. Ar trebui sa evitati inselaciunea reciproca: nu va fortati sa credeti ca ati dezvoltat abilitati telepatice inainte de a se intampla acest lucru.
Cum sa incepeti:
-Lucrati impreuna facand teste mici si usoare.
-Gasiti o camera linistita unde nimeni nu va va intrerupe.
-Incepeti cu emotii: o singura persoana trebuie sa aiba ganduri intense la inceput, cum ar fi mania, durerea, entuziasmul etc.
-Evitati gandurile abstracte si complexe, deoarece ele sunt prea subtiri pentru a fi prinse la inceput.
-De asemenea, puteti incerca sa „vedeti” ce scrie partenerul dvs. intr-un notebook, in secret sau ce obiecte isi imagineaza in mintea sa, desi aceasta este de fapt o vizionare la distanta.
-O persoana trebuie sa fie expeditorul, iar cealalta trebuie sa fie destinatarul. Alegeti un rol in fiecare zi si schimbati ziua urmatoare.
Si cine stie..cu mult exercitiu, poate veti reusi!

Lasă un comentariu