6 semne că subconștientul tău vrea să îți spună ceva

Știai că subconștientul nostru comunică cu noi? Este important doar să observi din timp semnele necesare și vei înțelege ce vrea să-ți spună. Psihicul nostru este atât de plin de mistere încât nici măcar oamenii de știință nu-i pot afla toate secretele. În același timp, gândurile și dorințele noastre cele mai interioare se găsesc în subconștientul nostru.
Cum să nu ratezi și, cel mai important, cum să recunoști aceste semne ale subconștientului?
1. Puterea intuiției
Multe dintre deciziile noastre sunt luate subconștient, fără prea multă gândire. Când instinctul ne spune ceva, înseamnă că subconștientul nostru necesită confirmare din partea conștiinței noastre.
Adesea, acest lucru se întâmplă într-o situație în care un eveniment ne poate afecta grav viața sau există un conflict între diferite zone ale creierului nostru.
2. Gânduri aleatorii
Ai mers vreodată pe stradă și dintr-o dată ți-ai amintit de prietenul tău din copilărie? Sau ai început brusc să te gândești să înveți să joci șah în timp ce ești ocupat cu lucruri importante la serviciu?
Pentru a înțelege dacă un gând întâmplător are vreo semnificație, acordă atenție emoțiilor tale. Ești indiferent la gând sau te atinge emoțional? Dacă te atinge emoțional, întreabă-te ce încearcă să-ți spună gândul.
3. Visele
Când suntem conștienți, adesea nu acordăm atenție micilor indicii și, prin urmare, subconștientul încearcă să ni le transmită în vise.
Pot fi dorințe neîmplinite sau un avertisment despre sănătatea ta. Subconștientul încearcă pur și simplu să te facă conștient de ceea ce trebuie să acorzi atenție la nivel emoțional sau fizic. Nu ignora aceste semnale.
4. Durerea
Orice modificare a funcțiilor corpului poartă un mesaj din subconștientul nostru. Acestea pot include dureri cronice de spate, dureri de cap, balonare, dureri de gât și de umăr, oboseală și anxietate.
Desigur, nu toate simptomele își au originea în subconștient. Adesea sunt asociate cu probleme structurale ale mușchilor, nervilor și oaselor. Cu toate acestea, uneori apar disconfort și senzații neplăcute chiar și atunci când nu ai boli concomitente. Când se întâmplă așa ceva, sursa probabilă a stării tale este o tulburare mintală subiacentă.
5. Oboseală și căscat
Când ți se pare că ești distrus fizic, psihicul tău joacă un rol important în asta. Oboseala și epuizarea, chiar dacă dormi suficient, sunt un semn că unele lucruri au nevoie de atenția ta. Astfel, subconștientul tău încearcă să-ți spună că trebuie să rezolvi niște probleme foarte importante. Mai mult, lucrează din greu pentru a găsi soluția pentru tine, care te face să te simți lipsit de energie. Ia măsuri cu ceea ce te deranjează și îți vei recăpăta forțele.
6 Lipsa liberului arbitru
Ai avut vreodată stare în care doreai să faci ceva, dar nu aveai suficientă voință pentru a face asta? Liberul arbitru poate fi explicat ca starea mentală necesară pentru a-ți îndeplini cele mai profunde dorințe. Prin urmare, atunci când ți se pare că nu faci ceva din proprie voință, subconștientul tău încearcă să ajungă la tine, astfel încât să ai grijă de sănătatea ta mintală.

 

Lasă un comentariu