Banii trebuie păstrați cu grijă! 5 locuri în casă unde să NU îți ții banii niciodată

Fie credeți în superstiții sau nu, un lucru este cert, banii iubesc libertatea, curățenia și grija. Locul lor de păstrare poate avea atât un impact pozitiv asupra veniturilor, cât și unul negativ.
Unde este cel mai bine să nu-ți păstrezi banii?
1. Recipiente din sticlă
Tot felul de borcane de sticlă sunt o pușculiță foarte proastă. În ele, bancnotele se încrețesc, zac haotic și se mototolesc încetul cu încetul, irosindu-și sigur forțele caracteristice. Acest lucru încetinește semnificativ fluxurile financiare.
2. La ieșire
Nu e bine să-ți păstrezi banii aproape de intrarea sau ieșirea în casă. De asemenea, nu au ce căuta în noptiere, pe rafturi sau sertare lângă uși sau praguri. Așa proprietarii dau semn că nu țin deloc la banii lor. Astfel energia bancnotelor poate ieși în orice moment.
3. Sub pat
Zona de sub saltea nu este deosebit de potrivită pentru a vă păstra banii. Acest loc va “adormi” puterea lor, iar veniturile vor încetini semnificativ. Locul în sine nu este propice pentru acest lucru.
4. Cărți
O decizie proastă este să ții bani în biblioteca de acasă, între paginile cărților vechi. Informațiile de acolo stagnează și nu sunt întotdeauna pozitive, astfel banii nu au acolo potențialul de a se înmulți. Ei necesită o energie proaspătă și curată, nicidecum nu ce căuta printre paginile prăfuite ale cărților.
5. Nepăsare
Este periculos atunci când bancnotele sunt depozitate rulate sau pliate. Nu este necesar să le înfășurați cu un tub și să le strângeți cu benzi de cauciuc. Energia banilor nu poate fi pusă în lesă.

 

Lasă un comentariu