Cele 12 legi ascunse ale universului și ce înseamnă ele

Când te gândești la legile spirituale ale universului, mintea ta poate merge direct la Legea atracției. Cu toate acestea, se dovedește că există o întreagă rețea de legi spirituale interconectate care pot afecta fiecare aspect al vieții tale.
1. Legea unității divine
Legea Unității Divine este prima dintre cele 12 Legi Universale și ne ajută să înțelegem că în această lume în care trăim, totul este conectat la orice altceva. Fiecare gând, cuvinte, acțiuni și credințe ale noastre îi afectează pe alții și universul din jurul nostru, indiferent dacă oamenii sunt aproape sau departe, cu alte cuvinte, dincolo de timp și spațiu.
2. Legea mentalismului
Prima dintre cele șapte legi universale ne spune că „Totul este minte – Universul este mental”. Că tot ceea ce vedem și experimentăm în lumea noastră fizică își are originea în tărâmul invizibil, mental. Ne spune că există o singură Conștiință Universală – Mintea Universală – din care se manifestă toate lucrurile. Toată energia și materia la toate nivelurile sunt create de și sunt subordonate Minții Universale Omniprezente. Mintea ta face parte din Mintea Universală – aceeași în natură, singura diferență fiind una de grad. Realitatea ta este o manifestare a minții tale. Aceasta este adevărata Putere Mintea.
3. Legea Vibrației
Totul în Univers se mișcă, vibrează și călătorește în modele circulare, aceleași principii de vibrație din lumea fizică se aplică gândurilor, sentimentelor, dorințelor și voințelor noastre din lumea eteric. Fiecare sunet, lucru și chiar gând are propria sa frecvență de vibrație, unică în sine.
4. Legea acțiunii
Trebuie să fie folosit pentru ca noi să manifestăm lucruri pe pământ. Trebuie să ne angajăm în acțiuni care ne susțin gândurile, visele, emoțiile și cuvintele
5. Legea corespondenței
Această Lege Universală afirmă că principiile sau legile fizicii care explică energia lumii fizice, Lumina, vibrația și mișcarea au principiile lor corespunzătoare în eteric sau univers „Așa cum sus, așa dedesubt”
6. Legea cauzei și efectului
Nimic nu se întâmplă întâmplător sau în afara Legilor Universale. Fiecare Acțiune (inclusiv gândul) are o reacție sau o consecință „Culegem ceea ce semănăm”
7. Legea despăgubirii
Legea universală este Legea cauzei și efectului aplicată binecuvântărilor și abundenței care ne sunt oferite. Efectele vizibile ale faptelor noastre ne sunt date în daruri, bani, moșteniri, prietenii și binecuvântări.
8. Legea atractiei
Demonstrează modul în care creăm lucrurile, evenimentele și oamenii care vin în viața noastră Gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile noastre produc energii care, la rândul lor, atrag aceleași energii. Energiile negative atrag energiile negative, iar energiile pozitive atrag energiile pozitive.
9. Legea relativității
Fiecare persoană va primi ca și serie de probleme (Teste de Inițiere/Lecții) cu scopul de a întări lumina în cadrul fiecăreia dintre aceste teste/lecții să fie o provocare și să rămână conectată la inimile noastre atunci când procedăm la rezolvarea problemelor. Această lege ne învață, de asemenea, să comparăm problemele noastre cu problema altora în perspectiva ei potrivită. Indiferent cât de rău ne percepem situația, întotdeauna există cineva care se află într-o poziție mai proastă. Totul e relativ.
10. Legea polarității
Totul este pe un continuum și are și opus. Putem suprima și transforma gândurile nedorite concentrându-ne pe polul opus. Este legea vibrațiilor mentale.
11. Legea ritmului
Totul vibrează și se mișcă în anumite ritmuri. Aceste ritmuri stabilesc anotimpuri, cicluri, stadii de dezvoltare și tipare. Fiecare ciclu reflectă regularitatea Universului lui Dumnezeu. Maeștrii știu cum să se ridice deasupra părților negative ale unui ciclu, fără să ajungă niciodată la emoții sau permițând lucrurilor negative să le pătrundă în conștiință.
12. Legea Genului
Legea genului se manifestă în toate lucrurile ca masculin și feminin. Această lege este cea care guvernează ceea ce știm ca creație. Legea genului se manifestă în regnul animal ca sex. Această lege decretează că totul în natură este atât masculin, cât și feminin. Ambele sunt necesare pentru ca viața să existe.

 

Lasă un comentariu