12 semne subtile că cineva te urăște

1. Este rece față de tine
Nu este greu să spui dacă cineva este rece față de tine. Dispoziția lor se schimbă în negativ ori de câte ori ajungi. Par iritabili și nefiresc de tăcuți când ești prin preajmă. Și dacă încerci să vorbești cu ei, poți să-ți dai seama prin ochii lor că nu sunt fericiți să te vadă.
2. Folosește un ton diferit când vorbește cu tine
Și ori de câte ori acea persoană vorbește cu tine, indiferența în tonul ei este vizibilă. Este adesea plat, fără nicio urmă de emoție. Cu toate acestea, în mod ciudat, ele nu sună așa atunci când vorbesc cu alte persoane.
3. Păstrează distanța față de tine
De cât timp sunteți cu această persoană în același birou sau organizație? În perioada în care ați fost împreună, când a fost ultima oară când s-au așezat sau s-au plimbat lângă voi? Dacă păstrează întotdeauna distanța, poți spune că nu-ți suportă prezența.
4. Nu te salută
Dacă această persoană nu te-ar fi salutat niciodată când toată lumea a făcut-o, ar trebui să te întrebi de ce. Mai rău, nu te salută niciodată dacă drumurile tale se încrucișează. Chiar dacă inițiezi să-i saluti, ei îți dau doar un semn din cap sau un zâmbet care seamănă mai mult cu un zâmbet.
5. Se uită pe furiș la tine
Acesta este un alt semn clar că cineva vrea să te distrugă. Surprinzi accidental persoana care se uită rece sau furioasă la tine. Și când ochii ți se întâlnesc, această persoană își întoarce imediat privirea și se preface că nu s-a întâmplat nimic.
6. Nu recunoaște niciodată lucrurile bune pe care le faci
Știi că această persoană nu te place dacă nu te poate complimenta pentru faptele tale bune. Ori de câte ori excelezi la ceva, ei nu te vor felicita niciodată pentru asta. Mai rău, s-ar putea concentra chiar pe defecte minore, irelevante.
7. Îți minimizează succesul
Pe lângă faptul că nu vă recunoaște victoriile, această persoană le va minimiza întotdeauna. Pentru acest individ, acestea sunt mici câștiguri și nimic nu este special la ele. Aceasta este o trăsătură tipică a cuiva care vrea să te distrugă.
8. Îi susține pe cei care ți se opun
Fracțiunile și conflictele nu sunt neobișnuite în orice organizație. Ceea ce este surprinzător este că există acest coleg care își va uni întotdeauna forțele cu cei cu care te confrunți.
9. Te urmărește pe rețelele socialedar nu te apreciază niciodată
Ura pe care o simt îi va face să fie obsedați să demonstreze că sunt mai mari decât tine. Una dintre manifestările sale este urmărirea pe rețelele sociale. Vor să fie la curent cu viața ta pentru că așteaptă cu nerăbdare să te vadă eșuând.
10. Vrea să vorbească despre tine tot timpul
Un alt indiciu că o persoană este obsedată să te vadă căzând este interesul lor de a vorbi despre viața ta. Le place să-i întrebe pe alții despre viața personală, planuri, relații și chiar recunoașteri. Ei vor să fie la curent cu viața ta. Probabil, un coleg a observat acest lucru și v-a anunțat despre observația lor.
11. Vrea tot ce ai
Această persoană nu numai că imită stilul, dar pare să-și dorească tot ceea ce îți dorești. Dacă ești într-o relație și această persoană îți cunoaște partenerul, această persoană poate chiar să încerce să flirteze cu iubitul tău.
12. Încearcă să influențeze părerea celorlalți despre tine
Dacă cineva vrea să te distrugă, va începe cu reputația ta. Ei vor încerca să manipuleze modul în care alții gândesc privirea. Ori de câte ori vorbesc despre tine, ei se vor preface că par îngrijorați, dar, în realitate, îi conduc deja pe acești oameni în unele speculații despre tine.

Lasă un comentariu