Horoscopul lunii octombrie 2023. Ce ne așteaptă în această lună

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!
Berbec : 21 martie – 19 aprilie
Pentru nativii Berbec, luna octombrie vine cu forță de muncă și creativitate. Aceștia știu cum să-și organizeze mai bine timpul și ce să facă cu el pentru a nu pierde nicio secundă cu adevărat prețioasă. Este important să se remarce față de colegi la locul de muncă. Astfel, vorbim și despre promovări. Astrele sunt de partea lor, iar procesul de transformare va fi mult mai facil. Norocul îi însoțește pretutindeni. Este bine să se preocupe și de sănătate. Sportul trebuie integrat cu ușurință.
Taur : 20 aprilie – 20 mai
Nativii Taur vor ca luna octombrie să fie o perioadă de liniște și pace sufletească. După lungi căutări, realizează că dragostea sinelui este cea mai importantă. La locul de muncă se găsesc anxioși, însă pe măsură ce timpul va trece se vor liniști. Este cazul să ăși dozeze energia, astfel încât să o atribuie acelor activități plăcute.
Timpul pe care îl petrec alături de cei dragi este prețios. Cei născuți sub acest semn zodiacal simt nevoia de conexiune. Își încarcă bateriile în natură.
Gemeni : 21 mai – 21 iunie
Nativii Gemeni caută fericirea în interiorul lor, asta după ce o lungă perioadă de timp au așteptat ca ceilalți să le-o ofere pe tavă. Chiar dacă știu că sunt merituoși, nu vor să se lase așteptați. Relațiile cu cei din jur vor fi afectate de anumite cuvinte transmise. Gemenii rămân la fel de independenți ca până acum. Sunt nevoiți să se gândească la propriile dorințe pentru a putea merge mai departe fericiți.
Rac : 22 iunie – 22 iulie
Nativii Rac reușesc să se miște în propriul ritm, asta după ce o lungă perioadă de timp s-au ghidat după cei din jur. Efoturile depuse până în prezent se vor vedea la locul de muncă, dar și în relațiile amoroase. Unele schimbări vor avea loc datorită investițiilor în propria persoană, arată Yourtango.com. Aleg să se perfecționeze, să participe la diferite cursuri, ceea ce le aduce realizări majore. În luna octombrie, Racii sunt sfătuiți să evite excesele de orice tip.
Leu: 23 iulie – 22 august
Nativii Leu vor avea parte de evenimente mai puțin plăcute în perioada imediat următoare. Emoțiile puternice îi vor face să transmită cuvinte care mai apoi vor avea un impact și asupra relațiilor cu cei din jur. Alegerile pe care le fac nu sunt tocmai cele bune. Cu toate acestea, reușesc să aibă în continuare aceeași strălucire și sunt gata să-i ajute pe cei la nevoie. Sunt nevoiți să se odihnească pentru a nu se suprasolicita.
Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Nativii Fecioară vor să-și rezolve toate planurile importante în luna octombrie pentru a se bucura de o vacanță prelungită. Au responsabilități de dus, însă acestea au fost amânate mai multă vreme. Fac față cu greu provocărilor, însă astrele le vor fi întotdeauna alături, spune Astrology.com. Activitățile relaxante îi vor face să-și ignore orele de odihnă, ceea ce le poate îngreuna viața. Starea generală a celor născuți în această zodie este una bună.
Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Nativii Balanță au mai mult timp pentru a se îngriji de propria persoană. Au o strategie nouă pentru abordarea planurilor de viitor. Vor să ofere doar afirmații pozitive în fața universului, ceea ce îi ajută și le cresc șansele de reușită. Își doresc să-și schimbe locul de muncă și să rezolve problemele din trecut. Anumite îmbunătățiri se vor vedea în scurtă vreme. Cu toate că vizitele în cabinetul doctorului nu vor fi atât de dese, energia celor născuți sub acest semn zodiacal va fi vizibilă.
Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Nativii Scorpion reușesc să se relaxeze în luna octombrie și să trăiască din plin ceea ce nu au reușit până acum. Cu toate că au senzația că viața este o cursă în adevăratul sens al cuvântului, în cele din urmă se lasă duși de val. Timpul pentru răsfăț le trezește celor născuți sub acest semn zodiacal dorințe nebănuite. În plan profesional, aceștia doresc să pună o pauză.
Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele
Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii Săgetător traversează o perioadă intensă pe toate planurile. Au parte de experimente nemaiîntâlnite și se vor bucura de împliniri. Oamenii dragi le vor fi alături și astfel vor avea parte de iubire și forță. Starea lor de sănătate este una bună în general, iar acest lucru le oferă șansa de explorare. Relaxarea alături de cei dragi este acum pe primul plan. De asemenea, își vor lărgi cercul de cunoștințe și prieteni, asta pentru că viața socială este ideală acum.
Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii Capricorn sunt nevoiți să resolve anumite situații la locul de muncă. Acestea durează de ceva timp. Reorganizarea vieții personale vine și cu responsabilități noi. Armonia din familie le permite să-și valideze emoțiile și să aibă conversații liniștite cu partenerul de viață. Călătoriile sunt acum o idee excelentă pentru reîncărcarea bateriilor. Este o perioadă propice pentru diete sau formarea unui stil de viață sănătos. Unii nativi vor resimți dureri și vor fi nevoiți să facă vizite în cabinetul doctorului.
Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Nativii Vărsător se află într-o perioadă extrem de stresantă la locul de muncă. Sunt nevoiți să găsească soluții ideale pentru problemele financiare. Imaginația este ceea ce îi ajută acum. Anumite probleme cu partenerul de viață le poate crea anxietate. Cu toate că este o lună solicitantă, la final vor avea parte de reușite.
Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești progresează în carieră, dar și în viața personală. Avansează cu pași mici, însă destul de siguri. Este imposibil ca norocul să îi evite, asta pentru că trecutul încă le stă în cale. Cei născuți în această zodie vor să-și urmeze visele și să-și îndeplinească dorințele. Astrele sunt de partea lor, mai ales că este o perioadă bună și pentru sănătate.

Lasă un comentariu