Legea atracției: 10 de reguli să obții orice îți dorești

Legea atractiei te invata sa fii arhitectul propriei tale vieti, sa detii controlul asupra sentimentelor si asupra frecventei tale energetice. Vorbeste despre o pregatire mentala care te ajuta sa iti croiesti singura destinul. Este foarte important sa crezi in puterea pe care o are legea atractiei si sa incerci sa o pui in aplicare in fiecare zi. Cu toate acestea, nimic nu poate fi realizat fara efort
1. Tu nu poti primi decat ceea ce daruiesti. Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.
2. Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.
3. Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel, le vei atrage in viata ta.
4. Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.
5. Intoarce spatele lucrurilor care nu iti sunt pe plac si nu le incarca cu sentimentele tale. In schimb, spune un da hotarat lucrurilor care iti sunt pe plac.
6. Acuzatiile, criticile, cautarea nodului in papura si lamentarile sunt forme ale negativitatii si nu atrag altceva in viata ta decat noi conflicte.
7. Scoate-ti din vocabular cuvinte precum: teribil, groaznic, oribil sau cumplit si foloseste cat mai frecvent cuvinte precum: fantastic, minunat, uimitor si sublim.
8.. Doreste-ti din toata inima ceea ce vrei, caci orice dorinta este o expresie a iubirii si nicio realitate nu poate fi atrasa fara iubire.
9. Orice dorinta pe care ti-o poti imagina exista deja! Nu conteaza despre ce este vorba. Daca iti poti imagina realitatea respectiva, ea exista deja in creatie!
10. Cauta intodeauna aspectele pozitive din relatia ta si observa-le intr-o masura mai mare decat pe cele negative. Daca vei proceda astfel, cealalta persoana va parea ca se transforma sub ochii tai. Pur si simplu nu o sa-ti vina sa crezi ce se intampla.

Lasă un comentariu