Alimentul datorită căruia această femeie a ajuns la vârsta de 100 ani. L-a consumat în fiecare zi

Antoinette Inserra din New York a dezvăluit secretele unei vieți lungi și sănătoase. Ea se mândrește cu o dietă echilibrată, care include și un pahar de bere. Femeia consideră că această băutură este elixirul care îi menține tinerețea. Pe lângă alimentație, mișcarea o ajută pe Antoinette să se mențină în formă.
„Fiica mea mă scoate afară. Iau premergătorul și asta îmi este suficient. Sunt fericită cu asta”, a spus Inserra, care tocmai și-a sărbătorit 100 ani de naștere în aprilie.
Ce alimente conține dieta Antoinettei
Dieta ei echilibrată include: carne slaba, pepperoni și legume, de asemenea, Inserra spune că spanacul verde este preferatul său. Dar nicio zi nu ar fi completă fără un pahar de bere sau vermut. Femeia este convinsă că alimentul a ajutat-o și a ținut-o departe de medici. A trecut cu bine prin două episoade de COVID-19, dar a scăpat și de alte probleme de-a lungul timpului.
„A avut COVID de două ori și a supraviețuit. Și apoi a putut să-l vadă pe fiul meu având primul său copil. Deci a fost o realizare destul de mare pe care a făcut-o. Ea surprinde pe toată lumea.”, a spus un membru al familiei.
„A putut să-l vadă pe fiul meu căsătorindu-se. Noi nu credeam că o să fie posibil acest lucru.”, a spus un alt apropiat.
Antoinette Inserra, o pasionată de cumpărături și jocuri de noroc, s-a căsătorit cu soțul ei, Vincent, în 1944. Perechea s-a cunoscut când ea avea doar 18 ani, dar Vincent a murit la vârsta de 68 de ani.
„Ce poți face când se întâmplă ceva? Pur și simplu lași, faci tot ce poți și gata”, a spus Inserra.
După acest moment dificil, femeia a încercat să gândească pozitiv, iar fericirea și-a găsit-o în lucruri simple. Așa a reușit să meargă mai departe.
„Spun doar să arăți frumos și să-ți faci prieteni drăguți. Fii drăguț cu ei și vei avea prieteni buni”, i-a sfătuit ea pe cei care urmăresc interviul.

 

Lasă un comentariu