Topul zodiilor cu o intuiție foarte bine dezvoltată

Intuiția este o voce în interiorul nostru, pe care o avem cu toții, dar pe care de cele mai multe ori nu o ascultăm. Conform specialiștilor în domeniul astrologiei, sunt zodii care conferă nativilor născuți sub aceste semne trăsături specifice de clarviziune și o putere aparte de a simți altfel lucrurile și întâmplările din jurul lor. Vom vedea mai departe ce zodii sunt înzestrate cu cel de-al șaselea simț și cum pun acestea în practică darul primit. Ele vor ști dinainte ce și cum se va întâmpla în viitor.
Racul (de la 21 iunie la 22 iulie)
Racul este o persoană intuitivă care este conștientă de vocea sa interioară. Racul știe că este receptiv la emoțiile celor din jur atât la cele ale cunoscuților cât și la cele ale străinilor. Intuiția lui este motivul pentru care atât de mulți oameni se simt confortabil să vorbească cu el. Acest nativ poate să te înțeleagă fără să fie nevoit să îi explici ceea ce simți.
Pești (de la 19 februarie la 20 martie)
Nativii Pești sunt oameni creativi care reușesc să surprindă de fiecare dată prin simțul lor artistic și de cele mai multe ori inspirația vine din intuiția lor. Aceștia aleg de fiecare dată să își urmeze sentimentele și de aceea au parte de cele mai frumoase momente. Nativii Pești sunt persoane extrem de sensibile și pot simți când se va întâmpla ceva chiar și atunci când nu există semne că se va întâmpla.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii sunt persoane care au o intuiție ieșită din comun, ei sunt capabili să detecteze o minciună extrem de ușor. Indiferent de ceea ce faci pentru a te ascunde, Scorpionul va ști că îl minți. Nativii scorpioni sunt foarte conștienți, știu ce fac și ce consecințe vor fi, de aceea vor lua cele mai bune decizii pentru ei.
Fecioara (de la 23 august la 22 septembrie)
Persoanele Fecioara sunt extrem de vigilente, ceea ce poate explica de ce sunt atât de intuitive, niciodată nu pierd nimic. Fecioarele văd tot ce se întâmplă în jurul lor, în special lucruri pe care nimeni altcineva nu le observă. Acești nativi tind să analizeze aproape totul de aceea se simt obligați să descopere tot ce pare a fi un mister.
Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativii Balanță sunt persoane care sunt conștiente de gânduri, de sentimentel și de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Datorită intuiției lor extrem de puternice sunt conștiente de potențialele pericole care pot apărea în viața lor. Balanțele pot vedea complexitatea fiecărei situații și pot vedea toate perspectivele, dar asta nu le face mai puțin optimiste. Ele refuză să vadă lucrurile în alb și negru știind că nimic nu este atât de simplu.
Gemeni (21 mai 20 iunie)
Gemenii sunt oameni foarte sociabili, iar intuiția îi ajută să lege ușor noi prietenii. Tot intuiția îi ajută să știe exact ceea ce urmează să spui de aceea de cele mai multe ori aceștia îți vor putea termina propoziția. Gemenii știu cum să se comporte în orice situație și reușesc de fiecare dată să facă cea mai bună prima impresie.

 

 

 

 

Lasă un comentariu