Câmpurile energetice ale oamenilor sunt mai puternice decât ne dăm seama

Un câmp de energie, sau câmp electric, este un termen de fizică folosit pentru a descrie câmpurile magnetice create în spațiul din jurul particulelor încărcate electric. Din cauza particulelor noastre încărcate electric, celulele și țesuturile noastre generează câmpuri electrice.
Aceasta este de obicei denumită „aura”, deși este puțin mai complicată decât atât. Dacă doriți să intrați în știința din spatele acestui lucru, iată câteva informații despre posibila fizică a câmpurilor energetice umane.
Se crede că aura ta poate interfera, întrerupe și chiar afecta și sparge computerele și dispozitivele electronice. Pentru unii, acest lucru se întâmplă în mod obișnuit și schimbă dispozitiv după dispozitiv, fiecare stricându-se fără un motiv aparent. Pentru alții, problema este trăită câteodată, cum ar fi atunci când emoțiile lor sunt mari, sunt prea stresați sau când sunt bolnavi sau epuizați. Și totuși, alții nu vor experimenta deloc acest fenomen.
Un posibil motiv pentru care câmpurile de energie umane pot afecta câmpurile de energie electronică este că electronicele noastre moderne conțin cristale de cuarț care ajută ceasurile interne să țină timpul și care ajută, de asemenea, la transmiterea și primirea semnalelor.
Computerul electrizează și vibrează cuarțul folosind un câmp magnetic, așa că, dacă câmpul tău energetic personal este suficient de puternic, acesta ar putea afecta și chiar modifica frecvența la care vibrează cristalul.
Dacă vă confruntați cu un nivel anormal de ciudățenie computerizată sau electronică, ar putea fi din cauza faptului că și dvs. întâmpinați perturbări în câmpul dvs. energetic. Dacă această experiență este bruscă și din senin, revizuiește cum te simți.
Sunteți stresat, supărat sau simțiți vreo altă emoție puternică care ar putea cauza problema?
Dacă ești excesiv de emoționat din orice motiv, încearcă să găsești modalități de a-ți calma emoțiile și vezi dacă asta ajută la problema. Dacă sunteți bolnav sau rătăciți, acordați-vă un timp suplimentar și vedeți dacă problema mai apare odată ce vă simțiți mai bine.

 

Lasă un comentariu