Există viață după moarte? Ce spune fizica cuantică despre acest lucru

Studiul conștiinței a câștigat o mare atenție în ultimul deceniu, pe măsură ce începem nu numai să realizăm mai multe despre adevărata natură a lumii noastre, ci și pe măsură ce dorința crescândă de a ne descoperi cu adevărat devine ceva ce nu mai putem ignora.
Poate că fizica cuantică tocmai a demonstrat că există o viață de apoi. Omul de știință Robert Lanza susține că teoria biocentrismului ne învață că moartea așa cum o știm este o iluzie creată de conștiința noastră.
Profesorul Robert Lanza susține că viața creează universul, și nu invers. Lanza nu este un începător în controverse. El a lucrat cu clonarea și cercetarea celulelor stem de peste un deceniu și, cu noua sa carte Biocentrism, atrage și mai multe controverse.
Deși ideile sale sunt înaintea timpului lor, nu ajută cu nimic faptul că comunitatea științifică actuală se opune foarte mult ideilor noi și schimbării.
Aceasta înseamnă că spațiul și timpul nu există în modul liniar pe care credem că există și el folosește faimosul experiment dublu-divizare pentru a-și ilustra punctul de vedere.
Potrivit studiului lui Lanzas, dacă spațiul și timpul nu sunt liniare, atunci nici moartea nu poate exista în niciun sens real. Când vine vorba de aceste idei, ele sunt de obicei cunoscute la nivel intuitiv și mai târziu trec spre a fi dovedite la nivel științific. Eu personal simt că acordăm atât de multă greutate minții noastre raționale și obiective cu creierul stâng, încât pierdem din vedere o lume care există chiar lângă ea.
Există o cu totul altă latură a noastră și a acestei lumi de care ne închidem pentru a rămâne cât mai științific posibil. Acesta este unul dintre cele mai mari obstacole prin care ne putem supune, deoarece unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem, creierul nostru intuiție/inima, este apoi aruncat deoparte.
Aceeași gândire care ne permite să realizăm descoperiri științifice uimitoare ne poate, de asemenea, să ne blocheze în iluzii științifice dacă nu rămânem deschiși la schimbare.
Vedem acest lucru într-un mod imens în timp ce ne uităm la diviziunile care se creează în domeniile medical și științific. Unii se țin de vechile moduri, în timp ce alții văd ceea ce a fost chiar în fața noastră tot timpul, pur și simplu gândind cu mai mult decât doar mintea (cu inima).
Este important de menționat că, deși aceste idei par și sunt profunde, ele sunt cunoscute de mult timp, dar pur și simplu nu au fost acceptate de cultura actuală.

 

Lasă un comentariu