Secretul din spatele codului 3, 6, 9 a lui Nikola Tesla

Nikola Tesla, geniul considerat de mulți drept cea mai strălucită minte din istorie, nu a fost doar un inventator și un adevărat pionier al erei electrice, ci a posedat și o mulțime de secrete și enigme care depășesc imaginația noastră. Cu toate că faima sa a fost umbrită de Edison și Westinghouse, datorită faptului că majoritatea brevetelor erau înregistrate pe numele lor, Tesla a rămas un individ altruist care dorea ce e mai bun pentru cei care folosesc ideile sale. Una dintre cele mai importante teorii ale sale este Teoria Numerelor Tesla 3 6 9.
Lucruri misterioase pe care le făcea Tesla Tesla a făcut nenumărate experimente misterioase, dar el însuși era o enigmă aparte. După cum spune o zicală celebră, “Mintile cele mai strălucite sunt mereu curioase”, acest lucru se potrivește perfect pentru Nikola Tesla.
Dacă ai cunoaște măreția numerelor 3, 6 și 9, ai avea cheia universului.
Nikola Tesla avea o fascinație puternică pentru numere, în special pentru numerele 3, 6 și 9. El credea că aceste numere au o semnificație incredibilă și dorea ca lumea să recunoască importanța lor. Întrebarea care se pune este de ce Tesla a acordat atât de multă importanță acestor numere specifice și ce voia să înțeleagă oamenii despre ele? Acest lucru a dus la dezvoltarea ceea ce este denumit în mod obișnuit “Teoria Nikola Tesla 3 6 9”.
Spirala înmulțirii a lui Tesla, care expune puterea de diviziune a numărului 3 prin atribuirea a 12 luni unui an și a 24 de ore unei zi, întărește ipoteza inventatorului că numerele ar sta la baza Universului. Potrivit lui Tesla, dacă am înțelege importanța numerelor 3, 6 și 9, am avea o cheie pentru a descifra misterele Universului. De asemenea, marele inventator a spus că 3 și 6 sunt numerele de bază ale Universului, iar că 9 este cheia pentru energia universală.
Se spune că spre sfârșitul vieții sale, Tesla devenise din ce în ce mai obsedat de numărul 3. El ar fi înconjurat tot timpul clădirea în care locuia de trei ori înainte de a intra în ea. De asemenea, inventatorul stătea în camere de hotel care aveau numere cu multipli de 3. Interesant este că a murit într-o cameră ce avea numărul 3327.

 

Lasă un comentariu