Păcatele fiecărei zodii. Nu toți au puterea să recunoască

Care păcat este al tău în funcție de zodia ta? …
Toți avem păcate pe care le comit tot timpul. Nu contează ce semn ești, cu siguranță există un păcat care se va potrivi cu păcatul tău. Mai jos, toate acestea sunt doar generalizări, așa că s-ar putea să nu se potrivească perfect cu tine, mai ales dacă ești un amestec al ambelor semne, așa că ține cont de asta în timp ce citești!
1. Fecioară = Invidie
Când vine vorba de a fi Fecioară, ești despre resentimente și gelozie. Vrei să fii întotdeauna numărul unu și ai tendința de a te asigura că prietenii tăi și partenerul tău știu asta. De aceea păcatul tău este invidia!
2. Pești = Leneș
O, da, peștișor, peștișor, ai fost cunoscut că ești leneș și visător cu ochii deschiși, ce altceva ar fi păcatul tău în afară de leneș?
3. Berbec = Crimă
Ai un temperament Berbec, îmi pare rău și asta ar putea face unele acte periculoase ⚡ și chiar criminale. Temperamentul tău este, de asemenea, neuniform și fierbinte, este imprevizibil, la fel ca și tine.
4. Vărsător = Fals Profet
Întotdeauna crezi că ești cel mai deștept și că ai dreptate tot timpul, de aceea falsul profet este păcatul tău. Poate că ar trebui să încetezi să te gândești că ai dreptate 👉 tot timpul!
5. Capricorn = Invidios
Trebuie să râvniți la tot, doriți mai mulți bani, mai mult succes, mai multă dragoste, mai mult totul. Acest simț te va lăsa gol pe  interior, ține cont de asta.
6 Taur = Lăcomie
Întotdeauna vrei să trăiești viața la maximum și să trăiești viața excesiv peste tot, așa că, desigur, vei primi lăcomia ca un păcat. Nu încerca să fii exagerat Taur și s-ar putea să-ți fie mai bine!
7. Săgetător = Adulter
Nu-ți place angajamentul și îți place tot ce are legătură cu sexul. Asta ar putea însemna că ți-ar fi mai ușor să înșeli. Nu, nu spun că vei merge până la asta, dar… ai putea.
8. Scorpion = Pofta
Ești un semn extrem de atractiv, oamenii iubesc să te iubească și pofta de fapt vine de la alții pentru tine. Asta înseamnă că ți-ar putea fi ușor să cazi în păcat.
9 Balanță = deșertăciune
Narcisismul este un lucru urât și despre asta sunt de obicei Balanțe. Aspectul și înfățișărea sunt importante, dar nu ar trebui să conteze cel mai mult, de aceea vanitatea este păcatul tău.
10 Leu = Mândrie
Este adevărat, ai multă iubire de sine, multă aroganță și uneori ai o oarecare lipsă de smerenie. Ai nevoie și de multă atenție, ceea ce te face să fii nesănătos de mândră.
11 Rac = Închinarea idolilor falși
Îi pui pe alții pe un piedestal tot t mpul  și, deși este greu să nu faci asta, trebuie să încetezi să-i lauzi pe toți de parcă ar fi zei. Acesta este cu siguranță unul păcatul tău.
12 Gemeni = Necinste
Ah, spui multe minciuni, răspândiți o mulțime de adevăruri false. Acesta este motivul pentru care necinstea este păcatul tău și este oarecum adevărat când te gândești la asta, nu?

 

Lasă un comentariu