7 moduri în care karma din viața trecută te afectează

În religii precum budismul și hinduismul, conceptul de karma apare destul de frecvent. Ei cred că acțiunile noastre din trecut influențează situațiile din viața noastră actuală și că trebuie să ne corectăm gândirea și comportamentele pentru a echilibra această karmă. De asemenea, pașii pe care îi luăm acum ne vor afecta viețile în viitor.
7 moduri în care karma îți afectează viața
1. Primești ceea ce dai.
Dacă ai fost zgârcit într-o viață trecută, cu excepția faptului că în această viață, s-ar putea să simți că ai lipsuri în anumite zone. Asta înseamnă că trebuie să corectezi acel dezechilibru dând mai mult altora, pentru că atunci poți primi mult mai mult decât îți imaginezi. Oamenii care dau mai mult se simt oricum mai bine, așa că nu poți greși cu deschiderea inimii tale mai mult către ceilalți.
2. Se poate manifesta ca experiențe dureroase în copilărie.
Este posibil să fi trecut prin experiențe traumatice în copilăria ta și, deși nimeni nu poate dovedi că karma vieții anterioare are vreo legătură cu asta, merită luată în considerare. Acest lucru nu înseamnă că părinții tăi nu sunt de vină pentru acțiunile lor, dar dacă ai acționat similar într-o viață anterioară, aceasta ar putea fi karma care revine.
3. Karma este un proces fără sfârșit.
Dacă nu v-ați confruntat cu karma vieții anterioare, aceasta va continua să se manifeste în viața voastră în diferite moduri. Dacă nu ai învățat iubirea de sine și acceptarea, ai putea continua să atragi parteneri care nu te iubesc sau nu te acceptă. S-ar putea să nu crezi că ești demn de succes sau de abundență financiară, așa că continui să te mulțumești cu locuri de muncă care te simt în siguranță și familiare. Cu alte cuvinte, alegând să ignori tiparele repetate, te pregătești pentru experiențe reciclate.
4. Toată lumea intră în viața ta cu un motiv.
Familia, prietenii și alții tăi semnificativi nu sunt coincidențe. Toate sunt acolo datorită karmei vieții anterioare, așa că dacă ați avut relații pozitive cu ei în cea mai mare parte, atunci este posibil să nu aveți nicio karmă de vindecat. Cu toate acestea, dacă ați avut provocări semnificative cu ei, probabil că există o datorie karmică nerezolvată.
5. Rolurile sunt adesea inversate.
În viețile anterioare, mama sau tatăl tău ar fi putut fi copilul tău. Ai simțit că trebuie să-i crești de la o vârstă fragedă? Poate că erau copii într-o viață trecută și nu și-au învățat lecțiile. Orice dinamică este necesară pentru a vindeca karma trecută va apărea în această viață.
6. Circumstanțele din viața ta de astăzi sunt din cauza întrupărilor trecute.
Desigur, mulți factori din viața noastră actuală ne influențează situația, dar putem căuta și indicii în viețile noastre trecute. Dacă am furat într-o viață trecută, ni s-ar fi furat lucruri. Dacă am fi lacomi, am putea avea provocări cu banii.
7. Karma vieții anterioare ne poate influența emoțiile
De exemplu, dacă am comis acte violente și am provocat haos în trecut, acest lucru se va manifesta în situațiile din viața noastră actuală. Dacă am fi pașnici și iubitoare, poate că nu vom avea prea multe tulburări în această viață. Fiecare situație poate oferi indicii despre cine am fost și ce am făcut în viețile noastre trecute.

Gânduri finale despre modurile în care te afectează karma vieții trecute
Karma este predată în religii precum budismul și hinduismul pentru a explica modul în care gândurile și acțiunile noastre ne influențează viața și pe ceilalți. Karma vieții anterioare poate apărea în anumite situații din viața noastră pentru a ne învăța o lecție pe care nu am învățat-o în trecut. Acordați atenție oamenilor și evenimentelor care se petrec în jurul vostru; ele pot servi drept indicii valoroase asupra karmei nevindecate.

 

Lasă un comentariu