Dacă te confrunți cu oricare dintre aceste 3 semne după ce ai întâlnit pe cineva, înseamnă că ai cunoscut persoana respectivă într-o viață anterioară

Sufletele noastre trăiesc pentru totdeauna. Ei există dincolo de spațiu și timp și interacționează cu sufletele altora. Chiar dacă nu ne amintim cine am fost în viața noastră trecută și prin ce am trăit, sufletul are capacitatea de a stoca unele informații în partea noastră inconștientă a minții.
Deși amintirile vieților anterioare sunt ascunse în inconștienT, unele locuri, situații sau suflete le pot declanșa pentru a te face să-ți amintești o privire. Deci, dacă simți oricare dintre aceste 3 reacții, atunci când întâlnești pe cineva nou, sufletul lui probabil nu este nou pentru tine:
1. CONEXIUNE INSTANTANEE
Acest sentiment poate fi destul de confuz, deoarece crezi că nu cunoști această persoană. Dar deodată simți o conexiune sau un sentiment puternic. Acest lucru poate însemna că odată au fost foarte apropiați de tine – poate membrii familiei, prietenii sau chiar iubiții.
Dacă vă simțiți imediat trist sau furios, acest lucru ar putea însemna că sufletele lor v-au rănit într-un fel pe al vostru și că această nouă întâlnire ar trebui să vă ofere pace amândurora.
2. CONEXIUNEA DVS. ESTE TELEPATICĂ
Acest lucru poate fi și mai confuz și a avea o conexiune telepatică nu înseamnă să vorbiți unul cu celălalt doar cu gândurile voastre. Înseamnă că vrei doar să spui ceva și ei o spun exact în același timp. Sau te gândești la ele și dintr-o dată primești un mesaj text.
Această legătură este greu de explicat logic, dar nu poate fi de asemenea respinsă. Sufletele voastre se simt confortabil și în siguranță unul în jurul celuilalt, pentru că probabil v-ați împărtășit câteva amintiri intime și v-ați cunoscut bine.
3. TE PIERZI ÎN OCHII LOR
Ochii lor sunt aproape hipnotizanți și îți sunt atât de familiari – de parcă te-ai fi uitat în ei de un milion de ori înainte. Există o vorbă care spune că ochii sunt oglinzile sufletului și unii oameni cred că sufletul poartă ochii cu ei atunci când intră în diferite corpuri. Fiecare persoană are modele unice de iris în ochi și de aceea atunci când întâlnești pe cineva cunoscut, doar știi.
Nimeni nu se naște ca o pagină goală, pentru că spiritele noastre au informații din viețile anterioare. Acest lucru este necesar pentru ca sufletele să crească și să evolueze.
Dar asta înseamnă, de asemenea, că toți am putea avea unele probleme nerezolvate sau karma proastă care ne urmărește din trecut. Dacă crezi că viața îți aruncă lucruri bune și rele în cale fără niciun motiv, s-ar putea să te înșeli.
Poate fi o pedeapsă sau o laudă pentru lucrurile pe care sufletul tău le-a făcut înainte.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu