Puterea animalelor noastre de companie. Semnificația spirituală profundă a unui câine și a unei pisici

Avem o legătură emoțională unică cu animalele noastre de companie.
Indiferent dacă este un câine sau o pisică, legătura ta cu prietenii tăi blănoși are o semnificație spirituală mai profundă decât pur și simplu să-ți țină companie și să te iubească necondiționat.
Sensul spiritual al animalelor
Câinii și pisicile ne învață frecvent lecții valoroase în comunicare, acceptare și iubire. Ele, totuși, servesc unui scop mai mare în viața lor și a noastră. Ei nu numai că ne ajută și ne susțin în scopul nostru principal în viață, dar acționează și ca îngeri și ghiduri spirituale, ajutându-ne să realizăm exact ceea ce avem nevoie.
Animalele noastre de companie ne pot „manifesta bolile, ne pot absorbi energia emoțională și ne pot ajuta să ne împământăm”. Ele ne permit să exprimăm o emoție nerostită care există în noi. „Animalele de companie servesc drept oglindă, permițându-ne să ne vedem prin ochi iubitori”, spune Ann Marie Hoff, un comunicator pentru animale de companie.
Cum ne ajută câinii spiritual
Câinii și pisicile au ambele semnificații spirituale profunde. Câinii sunt extrem de intuitivi și percep lumea prin simțuri. Ei, ca și oamenii, pot detecta energiile și spiritele și pot distinge între energiile pozitive și cele negative. Acesta este motivul pentru care latră frecvent, mârâie și acționează ciudat.
„Câinii sosesc cu un scop încărcat; aceste ființe iubitoare sunt aici pentru a ne ajuta și a apăra oamenii.” „Ei își apără stăpânii și oamenii pe care îi iubesc, în special de blesteme și vrăji, pe lângă apărarea oamenilor în planul nostru fizic”, scrie Cathedral of the Soul. Energiile negative sunt frecvent absorbite de câini și împiedicate să ajungă la tine. Acesta este posibil motivul pentru care câinii de companie se îmbolnăvesc frecvent în mod neașteptat și mor fără explicații. Potrivit Catedralei Sufletului, „își protejează proprietarii de vizibil și invizibil și sunt răsplătiți pentru asta atunci când mor”.
Cum ne ajută pisicile spiritual
Pisicile au o semnificație spirituală puternică în viața noastră. Se crede pe scară largă că pisicile absorb energia negativă din corpurile noastre și apoi eliberează negativitatea pe care a absorbit-o de la tine atunci când doarme.
Acesta este motivul pentru care pisicile fug frecvent de stăpâni, deoarece au absorbit negativitatea stăpânilor pentru moment. Ca urmare, pisicile sunt considerate frecvent ca fiind maeștri vindecători reiki. „Pisicile au capacitatea de a alinia chakrele care sunt nealiniate la stăpânii lor, folosind propriul lor corp (când se freacă într-o anumită parte a corpului cuiva),” explică Cathedral of the Soul. „Pisicile sunt incredibil de receptive la energia Reiki”, scrie expertul și autoarea Reiki Ingrid King. Unii susțin chiar că pisicile au inventat Reiki. În timp ce acest lucru poate părea puțin exagerat, pisicile par să știe intuitiv cum să folosească energia în cel mai bun avantaj.”
Pisicile sunt încărcate pe planul superior și servesc unui alt scop spiritual decât câinii. Acestea servesc frecvent ca agenți de curățare a energiei în mediul în care locuiesc proprietarii lor. Există un motiv pentru care egiptenii antici veneau atât de mult pisicile.
Experimentează dragostea
Animalele de companie au o mare importanță spirituală în viața noastră. Trebuie pur și simplu să păstrăm mintea deschisă și să recunoaștem că suntem conectați cu prietenii noștri blănoși nu numai emoțional, ci și spiritual. „Nu există putere de vindecare mai mare în Univers decât iubirea necondiționată”, scrie autorul Robert Schwartz. Cu toate acestea, pe lângă iubirea necondiționată, animalele de companie se vindecă prin transmutarea energiilor.”
Acum că înțelegeți semnificația spirituală a animalelor dvs. de companie, amintiți-vă să apreciați prezența și contribuția lor la viața voastră. Potrivit Amanda Ree, instructor de meditație, Ayurveda și Yoga, animalele comunică prin simțurile lor și prin schimbul de energie. Ea continuă spunând: „Această transmisie cu o altă creatură îți oferă acces la multe tipuri noi de experiențe, emoții și sentimente.”
Deci, data viitoare când sunteți în prezența lor, acordați atenție schimbărilor subtile de energie și modului în care acestea vă afectează.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu