6 motive pentru care o femeie puternică te intimidează

De când au început aceste vremuri moderne, bărbații și femeile au fost condiționați să creadă că unul dintre ei este superior celuilalt, bărbatul fiind acela superior, iar atunci când femeile independente își fac cunoscută prezența, uneori este considerat intimidant pentru bărbații ale căror convingeri și idei sunt înrădăcinat undeva în trecutul nostru.
De fapt, bărbații ar trebui să celebreze femeile independente și inteligente. Deci, care este motivul pentru care bărbații se simt intimidați? Pentru că femeile independente sunt mature din punct de vedere emoțional, fără a avea timp pentru anumite comportamente imature, mai ales atunci când sunt într-o relație romantică.
Acestea sunt cele șase motive pentru care bărbații se simt intimidați de femeile independente:
1. Ele fac bani singure.
Condiționările trecute determină societatea să creadă că figurile masculine sunt susținătorii familiei, dar astăzi, în societatea modernă, femeile se asigură singure. Când o femeie are o familie, aduce sume egale, sau chiar mai mult pentru toată lumea. Deci, este ușor de înțeles de ce bărbații se simt intimidați de acest lucru, deoarece li s-a făcut să creadă că doar ei ar trebui să fie susținătorii de familie.
2. Nu sunt cu adevărat dependenți emoțional.
Femeile independente devin de obicei independente la un anumit moment al vieții lor; erau într-o situație grea, așa că în loc să plângă, s-au pregătit să facă ceva când vine vorba de situația respectivă. Când erau tineri, și-au dat seama că nu trebuie să se bazeze pe alții și că ei sunt singurii care se pot face fericiți. Probabil de aici provine maturitatea emoțională.
3. Sunt independente
Aceste femei știu ce le place și cum le place. Ele se hotărăsc și, atunci când se hotărăște, bărbații vor avea momente dificile pentru a-i convinge să schimbe asta. Mai mult, ei știu care este cel mai potrivit lucru pentru ei, așa că o vor face mereu, indiferent de părerea ta. Amintește-ți că nu poți înșela o femeie independentă.
4. Sunt mai deștepte și mai educate decât bărbații.
Putem spune că majoritatea femeilor independente trebuiau să fie autodidact. Uneori, acest lucru le poate cauza unele probleme în relațiile lor, deoarece atât bărbații, cât și femeile vor să aibă întotdeauna dreptate. Femeile vor face totul pentru a demonstra că au întotdeauna dreptate, mai ales atunci când sunt conștiente că au. De asemenea, 40% dintre femeile care trăiesc în Statele Unite sunt manageri sau CEO, profesii care necesită o educație excelentă.
5. Nu prea au timp să joace jocuri prostești și copilărești.
O femeie independentă are o serie de responsabilități. Ea lucrează continuu pentru visele și obiectivele ei, dar la urma urmei, primește afecțiunea și dragostea necesare. Când un bărbat nu vorbește serios, sau are intenția de a se încurca cu ea sau de a juca niște jocuri copilărești și prostești, ea va fi conștientă de asta, așa că vei vedea ușa foarte repede.
6. Nu vor avea niciodată nevoie de tine.
Femeile independente vor bărbați, dar nu au nevoie de ei. Sunt harnici, sau autosuficienti si independenti, desigur. Ei pot face tot ce le vine în minte și pot obține tot ce au nevoie sau au nevoie. Ei sunt conștienți că până la urmă, ei sunt singurii care își pot îndeplini cu adevărat dorințele și visele.

 

Lasă un comentariu