Dăruiești totul și nu primești nimic: 10 semne că relația ta nu merge bine

O relație înseamnă a da și a lua. Când cineva este o persoană afectuoasă și iubitoare în mod natural, el sau ea s-ar putea găsi dând mai multă dragoste decât partenerul său. Iată cele 8 semne la care trebuie să fim atenți:
1. Începem să ne simțim blocați în această relație
Relațiile sunt întotdeauna menite să satisfacă necesitățile ambilor parteneri, așa că ei trebuie să iubească și să fie iubiți. Cu toate acestea, există relații care ne vor face să ne simțim singuri, deși suntem cu persoana iubită. Devin dependenți de noi, așa că se grăbesc lângă noi ori de câte ori au nevoie de noi, indiferent cât de mică este problema lor. Dar, atunci când avem nevoie de ei, vor avea mereu niște minciuni sau scuze.
2. Nu ne mai simțim bine
Avem o serie de interese sau oameni pe care îi iubim și, dintr-o dată, nu ne vom găsi fără nimic din toate acestea. Chiar când am încercat să-i mulțumim partenerului nostru, am sacrificat tot ceea ce a fost odată semnificativ pentru noi.
3. Încercăm constant să ne justificăm valoarea.
Probabil că ne vom găsi mereu în mintea noastră despre ce și cât de mult facem pentru partenerul nostru și cât de des suntem acolo pentru a ține totul împreună. Dar, de fiecare dată când trebuie să ne justificăm valoarea, relația noastră poate deveni serios dezechilibrată.
4. Ne simțim vinovați de fiecare dată când refuzăm să facem ceva pentru partenerul nostru.
Mulți indivizi spun că nu undeva de cinci ori în timpul zilei, fără să spună că le pare rău sau chiar se simt rău când vine vorba de asta. Acest lucru arată că ne recunoaștem nevoile. Uneori, ne putem simți forțați când vine vorba de a face ceva pentru partenerul nostru, sau partenerul nostru ne va face să ne simțim vinovați pentru că am refuzat să facem ceea ce și-a dorit el sau ea.
5. Nu suntem o prioritate pentru partenerul nostru.
Suntem oameni grijulii și iubitori care încearcă să depună mult efort atunci când vine vorba de a-și face partenerul să se simtă cu adevărat special. Însă, aflăm că nu suntem o prioritate pentru partenerul nostru și că el sau ea nu acționează deoarece îi pasă de opiniile și gândurile noastre sau ei abia ascultă când vorbim.
6. Nu obținem ceea ce ne dorim.
Adevărul dur și rece despre fiecare viață ar fi că nu putem obține întotdeauna tot ce ne dorim. Cu toate acestea, atunci când nu suntem mulțumiți de relația noastră tot timpul sau când partenerul domnește peste fiecare lucru, cu siguranță ne compromitem mai mult decât suficient pentru noi înșine.
7. Suntem amândoi obosiți, fizic și emoțional.
Arătăm obosiți și ne simțim obosiți. Indiferent de cât de mult dormim, nu putem zgudui senzația de oboseală și epuizare. Nu ne simțim doar epuizați fizic, ci și emoțional. Nu ne putem odihni din epuizarea emoțională. Cu toate acestea, vom încerca cu siguranță.
8. Ne este teamă să menționăm partenerului nostru ceva despre sentimentele noastre.
Ne este frică, iar motivul este că credem că partenerul nostru ne va deconecta complet de la relație. Când cineva ne iubește cu adevărat, el sau ea nu se va îndepărta niciodată de noi. Cu toate acestea, atunci când se întâmplă cele menționate mai sus, ceva nu este în regulă sigur.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu