Îngerilor nu le place să ne vadă răniți și supărați. Cum ne ajută îngerii când pierdem pe cineva drag

Deși îngerii nu înțeleg cu adevărat durerea noastră atunci când pierdem o persoană iubită, pentru că nu există nicio diferență între „jos” aici sau „sus” acolo pentru ei, în oricare dintre stări, persoana încă există fără îndoială, așa că nu iau în considerare suflet ca fiind „pierdut”. Pentru ei, este ca și cum persoana a pășit într-o altă cameră și este încă la fel de accesibilă ca întotdeauna. Dar, desigur, îngerii se ocupă cu corpul energetic, nu cu cel fizic. Ei nu înțeleg cu adevărat de ce ne-ar lipsi o îmbrățișare de la cineva. Totuși, ei înțeleg că suntem triști și supărați și nu le place să vadă asta.
Ei ne vor ajuta să ne conectăm cu cel decedat în moduri fie pentru a calma simțul comunicării, fie cel al energiei. De fapt, pentru sufletele trecute le este destul de dificil să se reconecteze singure cu cei dragi. Dacă ar fi ușor, spiritele ar apărea peste tot și, eventual, ar ține chiar discursuri!
Așadar, atunci când o persoană iubită dorește să ajungă la cei care simt că au fost lăsați în urmă, deseori au nevoie de ajutorul unui înger pentru a se „acorda” înapoi la planul Pământului. Chiar și pentru a transmite un mesaj sub forma, de exemplu, a unui fluture sau în evenimente „coincidente” folosind numere sau versuri de cântece, vor avea nevoie de ajutor angelic. În timp și cu credință răbdătoare sigur vei obține contactul pe care l-ai dorit.
Îngerii ne vor mângâia atunci când suferim de orice fel, iar durerea de a pierde pe cineva pe care-l iubim este cel mai dureros sentiment dintre toate. Deci, deși în acel moment mulți ar putea respinge acest lucru, un număr mare de oameni, atunci când sunt apăsați, vor spune că au simțit o atingere blândă în timp ce persoana iubită a trecut îm lumea de dincolo.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu