Psihologii ne sfătuiesc să nu purtăm niciodată hainele vechi ale altei persoane. Stii motivul?

Lucrurile altor persoane pot pune în pericol bunăstarea noastră. Anterior, oamenii de știință au atribuit influența negativă a lucrurilor, care au aparținut odată unei alte persoane.
Până la descoperirea fizicii cuantice, această variantă a fost considerată a fi doar o presupunere. Și una dintre descoperirile fizicii cuantice este foarte simplă, dacă două sisteme au interacționat cel puțin o dată, interacțiunea va fi păstrată pentru totdeauna.
Hainele sau articolele care aparțin unei persoane bolnave păstrează informații despre proprietarul lor; Acest lucru este în conformitate cu legile fizicii.
Și cât de mult această informație poate dăuna noului proprietar, depinde de mulți factori, inclusiv protecția psihologică, sistemul imunitar, reacția emoțională la lucruri și mulți, mulți alți factori.
În cercetarea oamenilor de știință ruși, Dal și Saharov, citează multe ritualuri asociate cu hainele și obiectele care au aparținut cândva unor oameni grav bolnavi. Pentru ca familiile să scape de boală, nenorociri sau „blestem” cu care o persoană bolnavă a fost asociată, obișnuiau să îi lase lucrurile la intersecții. Dacă cineva lua hainele, lua boala sau nenorocirea.
Este interesant faptul că reprezentanții diferitelor culturi și credințe avertizează cu privire la pericolele care apar din urma purtării lucrurilor altor persoane. Și sfătuiesc să fim foarte atenți atunci când luăm lucruri care au fost purtate odată de alte persoane.
Același lucru este valabil și pentru lucrurile noastre, ele pot intra în contact cu cineva bolnav sau nefericit și ne influențează, cu întârziere. Din nou, în conformitate cu legile fizicii cuantice.
Pe de altă parte, medicii nu sunt nici fanii copiilor care poartă hainele altor copii, deoarece pot transfera infecții. Este mai bine să cumperi altele noi.
Locuitorii din Noua Guinee s-au temut foarte mult de magia „amprentei”, așa că, decât să poarte pantofii altora, mai bine mergeau desculți.
Prin urmare, este mai bine să cumpărați lucruri ieftine, dar noi.

 

Lasă un comentariu