6 moduri de a scăpa de karma vieții anterioare și a te elibera de ea

Ești afectat de frici, vinovăție și anxietăți care pur și simplu nu par să dispară? Ei bine, este posibil ca sursa problemelor tale să fie karma din viețile anterioare.
Karma vieții anterioare este adesea văzută ca ceva negativ de care trebuie să scăpăm. Cu toate acestea, acesta nu este neapărat cazul. Karma vieții anterioare poate fi de fapt foarte utilă în viețile noastre actuale. Ne poate oferi o perspectivă asupra vieților noastre trecute și ne poate ajuta să înțelegem situația noastră prezentă. De asemenea, ne poate oferi un sentiment de direcție și scop în viața noastră. În plus, karma vieții anterioare ne poate ajuta să eliberăm blocajele energetice și traumele din viețile noastre trecute. Dacă putem învăța să îmbrățișăm karma vieții noastre trecute, aceasta poate fi un instrument puternic pentru creșterea și transformarea personală.
Cum să ștergeți Karma din trecut
Karma proastă ne poate ține prinși în aceleași modele vechi, atrăgându-ne către același tip de oameni, evenimente, locuri de muncă, boli, accidente și poveri inutile. Când ne analizăm karma personală, putem întrerupe acest ciclu karmic. Dacă crezi că suferi în viața ta prezentă din cauza karmei trecute și vrei să rupi acel ciclu pentru a avea un viitor mai bun, respectarea rutinelor de mai jos s-ar putea dovedi a fi cu adevărat benefică.
1. Identificați-vă karma
Fiecare dintre noi este legat de o karmă unică care ne ține blocați în circumstanțe nedorite. Primul lucru de făcut pentru a vă inversa karma este să identificați zonele din viața voastră care se simt stagnante. Ești blocat în carieră și pare că nu poți obține progresul pe care l-ai dorit întotdeauna? Sau ești într-o relație care pur și simplu nu va merge mai departe? Te-ai luptat în același mod cu membrii familiei tale de mult prea mult timp? Angajați-vă într-o autoreflecție pentru a vă înțelege mai bine obstacolele și pentru a identifica cu exactitate unde se află problema dvs. Jurnalul de întrebare: cum au început toate acestea? Acesta este primul pas pentru a te descurca de nodurile karmice care te împiedică să-ți atingi adevăratul potențial.
2. Rupe legăturile cu oameni toxici
Viața este deja complicată. Nu permite oamenilor greșiți să complice și mai mult. Dacă energia altei persoane nu se aliniază cu a ta și ea pare să-ți provoace constant stres, fă-ți favoarea de a renunța la ea. Îți datorezi asta. Nu trebuie să creezi rea voință între ei și tine. Trebuie pur și simplu să te distanțezi de ei și să faci asta cât mai politicos și respectuos posibil. Este important să stabiliți limite cu oamenii care vă aduc mai mult rău decât bine.
3. Asumă-ți responsabilitatea pentru greșelile tale
Când ai curajul de a-ți recunoaște propriile greșeli, începi să simți că energia ta se schimbă. Poate fi dificil să-ți asumi responsabilitatea, deoarece niciunui ego nu-i place să accepte vina. Începeți încet prin a vă audita greșelile trecute și gândiți-vă la ce ați face diferit dacă o situație similară ar apărea din nou. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să te simți vinovat sau să te oprești asupra trecutului tău. Doar promiteți că veți acționa diferit în viitor dacă vă confruntați din nou cu o astfel de circumstanță.
4. Hrănește-ți spiritul
Efectuați acțiuni care vă hrănesc spiritul și invocă bunăstare. Întoarce-te și mângâie-ți copilul interior, angajându-te în activități care se simt bine. Mâncați alimente hrănitoare, faceți exerciții fizice în mod regulat, dormiți din abundență și fă-ți timp pentru a reflecta în liniște în fiecare zi.
5. Sfidează-ți slăbiciunea
Ne gândim în mod natural la noi înșine puternici în anumite aspecte și slabi în altele. Poate că ești bun în a-i face pe plac celorlalți, dar ești prost în a vorbi pentru tine. Ceea ce nu realizezi este că slăbiciunile tale sunt de fapt punctele tale tari secrete – te definesc la fel de mult ca trăsăturile tale prețuite. Nu deveniți o victimă a vulnerabilităților voastre, deoarece aceasta va invita tot felul de scenarii karmice care joacă pe sensibilitățile voastre. Ar trebui, în schimb, să-ți dezvolți curajul de a-ți sfida trăsăturile negative și de a exploata frâiele tiparelor tale karmice.
6. Iartă-i pe toți
Karma proastă se hrănește cu resentimente și atrage oameni spre tine care îți oferă și mai multe motive să fii resentimente. Ori de câte ori te întrebi de ce nu poți scăpa de roata negativității, reamintește-ți că eviți adevărul și că emoțiile tale sunt cele care te întorc în cicluri similare. Amintiți-vă că atunci când iertați cu adevărat pe cineva, vă detașați și de amărăciunea, mânia și frustrarea pe care este posibil să le găzduiți în interior. Recunoașteți că fiecare persoană se luptă cu propriile lupte karmice. Cu cât identifici mai devreme sursa karmei tale nestabilite și acționezi pentru a o rezolva, cu atât mai devreme vei experimenta miracolul eliberării pentru a-ți îndeplini scopul mai mare al vieții tale chiar acum.
Concluzie
Cu rutinele simple menționate mai sus, veți putea să vă dizolvați karma proastă din viețile trecute și să vă schimbați viitorul conform dorințelor voastre. Vei fi în deplină armonie cu universul și vei duce o viață confortabilă, fericită, veselă, liniștită. Nu uitați că numai acțiunile voastre au puterea de a vă schimba viitorul, echilibrând datoria karmică.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu