5 motive pentru a avea încredere în univers…Totul va fi bine!

Dacă vă simțiți pierdut, anxios sau învins, amintiți-vă să aveți încredere în univers, deoarece totul se rezolvă de la sine în cele din urmă. S-ar putea să încerci să-ți controlezi cursul vieții, dar atunci universul intervine și are alte planuri. De aceea ar trebui să stăpâniți arta de a renunța și de a vă bucura de călătorie. Nu putem prezice niciodată exact cum va deveni viața, dar asta este frumusețea!
Amintiți-vă, ceea ce vă împotriviți persistă, așa că, dărâmând acele bariere și deschizându-vă spre viață, vă veți adapta voinței universale.
1 – Trăim într-un vis.
Totul aici pare natural, dar este pur și simplu o iluzie. Amintiți-vă să aveți încredere în univers în timp ce navigați prin acest tărâm pământesc. Este pur și simplu o școală în care învățăm lecții valoroase, dar nu este realitatea supremă. Vă rog să nu o luați prea în serios.
2 – Nimic nu durează pentru totdeauna.
Indiferent dacă trăiți ceva dureros sau fericit, rămâneți calm în interior și amintiți-vă că sunteți aici pentru a observa. Aveți încredere în univers și amintiți-vă că tot ceea ce aveți nevoie se află în interior, ca Sinele care urmărește visul manifestat.
3 – Tu ești universul
Când spunem să ai încredere în univers, ne referim și să ai încredere în sinele tău superior. Nu ești o ființă separată; tot ceea ce vezi în exterior se află și în interiorul tău. Prin urmare, dacă puteți învăța să vă accesați intuiția și să vă ghidați conștiința prin acest plan material, vă puteți trezi în visul cosmic.
Nu ai de ce să te temi pentru că ai deja întregul univers. Trebuie să-ți dai seama îndepărtând petele de ignoranță care îți acoperă sufletul.
4 – Stresul și grijile nu fac decât să adâncească amăgirea din tine.
Dacă încerci să devii mai conștient, va trebui să renunți la orice griji și temeri. Ai încredere în univers pentru că ești un copil al divinului, posezi aceleași puteri și conștiință ca și creatorul. Pur și simplu să crezi acest lucru și să permiti voinței universale să treacă prin tine, îți vei spori puterea voinței și magnetismul.
Niciodată să nu visezi că ești inferior sau nedemn să experimentezi această abundență, deoarece gândurile tale îți creează realitatea. Ai încredere în univers și visează în schimb că ești o scânteie de conștiință, completă și împlinită pe cont propriu.
5 – Nu ești singur aici.
Mulți oameni din lumea modernă suferă de singurătate și izolare. Chiar dacă au prieteni, un soț și o familie apropiată, singurătatea îi poate afecta uneori. Să ne simțim singuri pe parcursul vieții noastre este de așteptat în acest tărâm material, deoarece aceasta nu este adevărata noastră casă. Ne-am îndepărtat departe de căminul nostru divin și ne simțim dureros separați de Sursă. Cu toate acestea, chiar și în vremurile tale cele mai întunecate, ai încredere în univers și amintește-ți că nu ești niciodată singur.A
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

 

Lasă un comentariu