Ascultă-ți intuiția! Iată 4 semne de avertizare că vrea să-ți transmită ceva

Dacă ești deschis și dacă asculți, intuiția ta trimite mereu semne și indicii pentru a putea merge înainte în direcția corectă. Direcția corectă este într-adevăr direcția care este aliniată cu sufletul tău. Nu este o chestiune de bine sau de rău, este doar în orice direcție trebuie să meargă sufletul tău.
Când îți liniștești mintea și asculți acea voce mai liniștită din interior, vei fi întotdeauna ghidat și vei ști întotdeauna următoarea mișcare potrivită de făcut.
Dacă vă treziți vreodată prin aceste semne de avertizare, mesajul este întotdeauna – Opriți și ascultați.
Iată cele 4 semne de avertizare la care trebuie să fii atent:
1. Indecizie
Uneori poate fi greu să decizi dacă să mergi la stânga sau la dreapta, să alegi pizza sau paste sau să ții sau să renunți. Luarea deciziilor, mari sau mici este cu siguranță ceva cu care te poate ajuta intuiția ta.
Adesea, atunci când te chinui să decizi ceva sau când simți o rezistență la a lua o decizie, ar putea fi un semn de avertizare din intuiția ta că fie nu ai înțeles încă toate faptele, fie că ceva nu este în regulă în legătură cu una dintre alegerile tale.
Când ești indecis, cel mai bun lucru de făcut este să faci o pauză și să aștepți. De asemenea, poți să ceri un semn sau să meditezi în liniște pentru a te ajuta să vezi clar lucrurile.
2. Cererea de aprobare
Deși este bine să ceri cuiva părerea sau chiar sfatul său, dacă te trezești că te adresezi tuturor celor pe care îi cunoști, acesta ar putea fi și un steag roșu. Când te trezești că ceri părerea tuturor, cel mai adesea cauți validare sau ignori ceea ce știi deja că este adevărat în adâncul tău.
Dacă cauți părerea și aprobarea tuturor celor din jurul tău, oprește-te și verifică-te cu tine. Conectați-vă cu vocea voastră interioară și nu vă fie teamă să auzi adevărul. Ține minte, aceasta este viața ta și doar tu știi ce este mai bine.
3. Senzație de epuizare
Dacă te simți vreodată dezamăgit, mai ales dacă acest sentiment apare brusc, este cu siguranță un semn că trebuie să te înregistrezi și să-ți ceri intuiția pentru îndrumare.
4. Ceva s-a oprit din dezvoltare
Când te simți dezamăgit de ceva sau dacă simți că ceva nu este în regulă, aceasta ar putea fi cu siguranță intuiția ta care strălucește și încearcă să te avertizeze. Dacă vă simțiți dezamăgiți de ceva, respirați adânc și cereți-vă intuiției să vă arate următorul pas cel mai bun.
Sperăm că aceste 4 semne de avertizare te ajută să înțelegi cum intuiția ta te ghidează și te protejează mereu.
Intuiția ta este cu adevărat cea mai mare superputere a ta!

 

Lasă un comentariu