Fiecare femeie posedă un tip de energie unică. Iată 4 moduri de a-ți întări și dezvolta energia feminină

Energia feminină se exprimă într-un mod diferit față de energia masculină, dar este la fel de importantă și, mai ales în aceste vremuri, a devenit mai important pentru noi să o revendicăm.
Vestea bună este că toți putem juca un rol pentru a spori și a promova energia feminină. Acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu toate acestea, simt că femeile trebuie să fie conducătorii aici și să înceapă să pretindă ceea ce este cu adevărat al lor. În acest caz, simt că femeile sunt cele care trebuie să afișeze schimbarea.
Iată încă 4 pași pe care îi puteți face și pentru a vă ajuta să vă acordați puterea feminină:
1.) Petreceți timp cu alte femei
Petrecerea timpului cu alte femei poate fi atât de tămăduitor. Femeile sunt în mod natural receptive și receptoare de energie, iar atunci când se unesc, este aproape ca și cum ar fi creat un câmp de forță în care sunt capabile să se susțină și să se reîncarce reciproc. Acesta este motivul pentru care multe ritualuri sunt adesea conduse de un grup de femei, deoarece împreună erau mai puternice și mai receptive să-și trimită dorințele în Univers. Unindu-se cu alte femei, mai ales în ritual sau doar pentru a împărtăși, poate fi în mod natural curățant și înălțător.
2.) Simte-te frumoasă în pielea ta
Energia feminină a fost subjugată de zeci de ani, așa că nu este de mirare că multe femei suferă de o stimă de sine slabă. Ni se spune constant că nu suntem suficient de buni și suntem în permanență făcuți să ne simțim rușinos față de corpurile noastre. Gândește-te, un bărbat își poate arăta sfarcurile în public fără nicio problemă, dar o femeie ar fi arestată. O femeie bustiță poate apărea într-o reclamă TV, dar o femeie care alăptează în public este considerată jignitoare. Cu această distorsiune a energiei feminine, nu este de mirare că multe femei se luptă să se simtă frumoase în propria piele.
3.) Iubiți-vă mai mult
Aducând plăcere și senzualitate în viața ta, poți ajuta la deblocarea energiei feminine din interior. A-ți face timp pentru a-ți onora corpul și a căuta plăcerea din el poate ajuta, de asemenea, la trezirea zeiței tale interioare și poate face minuni pentru sentimentele tale de stima de sine. Să-ți cunoști corpul în mod intim este, de asemenea, o parte importantă a onorării cine ești.
4.) Trezește-ți Kundalini
Kundalini este o energie feminină, creativă, care trăiește în noi toți. Este imaginat ca un șarpe care rămâne strâns încolăcit în adâncul burții tale. Când este trezit, șarpele se ridică și ne inundă corpul cu energie feminină. Acest lucru ne ajută să ne ridicăm conștiința și să pășim în adevărata noastră putere. Puteți citi mai multe despre trezirile kundalini și despre cum să experimentați una aici.
Făcând acești pași și făcând un efort conștient de a onora și sărbători femininul, putem crea o schimbare care se simte în întreaga lume.

 

Lasă un comentariu