Crează-ți viața pe care o dorești folosind aceste 5 legi universale

Universul este un mister. După cum afirmă Deepak Chopra, „Universul nu este făcut din lucruri, ci din posibilități care se transformă în mod misterios în experiența lucrurilor”.
Nu suntem în Univers, suntem parte din Univers și împreună vibrația tuturor ființelor noastre creează viața pe care o experimentăm aici pe planeta pământ.
Cu toții suntem co-creatori în acest Univers și cu toții avem puterea de a crea orice viață ne dorim, atâta timp cât aceasta este aliniată cu legile Universului.
Iată 5 dintre cele mai importante legi universale de înțeles dacă doriți să vă creați o realitate fericită pentru dvs.
1. Legea Potenţialului
Sunteți conștiință pură care s-a manifestat în formă fizică. Această conștiință care sunteți deține un potențial infinit și este responsabilă pentru toate creațiile
Cum s-o folosești: Înțelegi și simți potențialul conștiinței tale prin meditație și activități creative.
2. Legea frecvenței și reflecției
Totul în acest Univers poartă o frecvență. Această frecvență este emisă de întreaga ta ființă, inclusiv gândurile, emoțiile și acțiunile tale. Această frecvență atrage apoi experiențe, oameni și circumstanțe înapoi în câmpul tău vibrațional. Aceasta înseamnă că gândurile, sentimentele și acțiunile tale creează o vibrație care apoi se reflectă către tine. Ceea ce ai scos în lume prin vibrația ta și prin energia ta revine.
Cum s-o folosești: lucrează la creșterea frecvenței sau vibrației, gândind pozitiv și concentrându-te pe multele binecuvântări din viața ta.
3. Legea Atractiei
Aceasta este probabil cea mai cunoscută lege a Universului și dictează că aveți capacitatea de a atrage lucruri în realitatea voastră pe baza energiei pe care o emiteți.
Cum s-o folosești: vizualizează ceea ce vrei să creezi pentru viața ta și crezi în potențialul tău de a-l crea.
4. Legea Karmei
Există anumite experiențe pe care sufletul tău a venit aici să le învețe. Aceste experiențe sunt determinate din viețile trecute și înainte de a intra în corpul tău fizic. Aceste experiențe sunt karma sau punctele tale de creștere în această viață pe care trebuie să le experimentezi.
Cum se folosește: ai încredere în fluxul Universului și amintește-ți că fiecare experiență este o binecuvântare și o oportunitate.
5. Legea unității
Cu toții suntem conectați, ceea ce înseamnă că ceea ce le facem altora ne facem nouă și invers. Toți suntem una și toți suntem egali.
Cum se folosește: înțelegeți că toți suntem la fel de importanți și că toți avem un scop și daruri de împărtășit în această viață.
Se crede că există aproximativ 12 legi ale Universului, dar acestea 5 se remarcă ca fiind cele mai importante dacă vrei cu adevărat să creezi o viață fericită și armonioasă.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu