Cum să folosiți lumânările când doriți să atrageti ceva în viața dvs

Făcută cu intenție, magia lumânărilor este eficientă și suficientă pentru a atrage abundență, sănătate bună, pace interioară, iubire și prosperitate. Cu o lumânare aprinsă, îți poți concentra dorințele și poți permite eliberarea energiei tale în Univers pentru a-ți manifesta visele. Pentru ca magia să funcționeze în favoarea ta, este esențial să ai un sentiment personal de claritate cu privire la intenția ta, altfel lumânarea nu te poate ajuta sau ajungi să obții ceea ce ți-ai dorit într-un mod care nu este de ajutor. Amintiți-vă, focul este doar un mijloc care vă ajută să vă direcționați în mod adecvat dorințele către Univers. O regulă importantă pe care trebuie să o țineți întotdeauna în minte atunci când faceți orice fel de magie pământească este să nu căutați rău față de o altă persoană, consecința este că veți primi înapoi ceea ce ați scos. Doar intenții pozitive, oameni buni!
Primul pas este să alegi o lumânare care se corelează cu ceea ce ceri. Gama largă de culori fiecare are semnificații specifice. În mod ideal, lumânările virgine funcționează cel mai bine atunci când nu au fost deja folosite în alte scopuri. Puteți amplifica magia cu alte elemente, cum ar fi flori și ierburi uscate, cristale și uleiuri esențiale. Așezați lumânarea într-o zonă curată și netulburată. Meditează câteva minute pentru a-ți limpezi mintea, relaxa-te și concentrează-te asupra lumânării și intenției tale pentru aceasta. Dacă achiziționați lumânări care sunt încărcate Reiki sau realizate cu magie hoodoo, asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice ale acestora. Faceți din acesta un proces plăcut, de asemenea, creându-vă propriul ritual. Atâta timp cât urmați pașii de bază, restul depinde de dvs. unde, când și cum. După ce ai aprins lumânarea, te-ai rugat, oricare ar fi procesul tău special, alocă-ți câteva minute pentru a-ți vizualiza manifestarea care devine realitate, cum vei reacționa sau vei simți când vei obține rezultatele pe care le-ai dorit etc.
Semnificații și utilizări ale culorii lumânării:
Portocaliu – rezistență, succes, prosperitate, tinerețe, schimbări bruște, independență
Galben – încredere, optimism, farmec, comunicare, noroc, concentrare
Verde – armonie, echilibru, bani, creștere, vindecare, noi începuturi
Albastru – meditație, loialitate, protecție spirituală, depășirea dependenței, pace interioară, traumă
Violet – sporește capacitatea psihică, călătoria astrală, înțelepciunea, ambiția, insomnia, karma proastă
Roșu – energie, curaj, fertilitate, pasiune și poftă, negativitate și pesimism, putere
Alb – curățare, purificare, adevăr, binecuvântări, unitate, ameliorează tensiunea
Negru – protecție, hexuri inverse/blesteme, absoarbe energia negativă, dezvăluie secrete, suport pentru pierderi și durere, boală
Maro – echilibru, stabilitate și împământare, călătorie, renaștere/reînnoire, succes financiar, sporește abilitățile telepatice
Roz – dragoste, prietenie, vindecare spirituală, iubire de sine, credință, iertare
Gri – imaginație, viziuni, înțelepciune, protecție psihică, răbdare, obstacole
Aur – abundență, fericire, conștientizare și cunoaștere, influență, divinație, putere
Argint – tărâm astral, ambiție, faimă, puritate, comunicare cu strămoșii, creativitate

Păstrați-vă practica intimă și personală pentru a ajuta magia să curgă numai în direcția voastră. Împreună cu intenția ta, când aprinzi lumânarea, toarnă în ea energie spirituală, precum și recunoștința ta pentru binecuvântările pe care urmează să le primești.

 

Lasă un comentariu