10 semne că ești în mijlocul unei schimbări majore în viață

Se spune că la fiecare 7 ani trecem printr-o schimbare de viață. Un nou ciclu de viață, dacă vrei. Unii dintre noi îl simt, alții îl ignoră. Dacă acordați o atenție deosebită vibrației când începeți să simțiți că lucrurile se schimbă ușor sau aveți acel sentiment de neliniște, atunci știți că treceți printr-o schimbare a ciclului de viață. Ceea ce faci cu el, depinde de tine.
Semne
1. Vibrația ta crește.
Corpul tău te va avertiza fizic că este pregătit pentru o schimbare. Devii foarte nerăbdător/toare.
2. Visezi cu ochii deschisi
Lucrurile la care obișnuiai să te gândești doar pentru o secundă persistă acum puțin mai mult. De fapt, începi să crezi că acest vis al tău s-ar putea manifesta cu adevărat.
3. Te emotionezi.
Începeți să vă simțiți mai încântați de obiectivele, visele, ideile și planurile dvs. și, de fapt, puneți în aplicare un plan.
4. Pierderea interesului.
În timp ce încă mai păstrați multe interese și hobby-uri diferite, începi să descoperi că cele de care obișnuiai să te bucuri nu mai aduc nicio plăcere. Acestia ar putea fi, de asemenea, prieteni și oameni cu care ați stat de ceva vreme.
5. Apare un nou scop sau pasiune.
Acel ceva care se coace în interiorul tău ar putea foarte bine să fie noul tău scop sau pasiune. Pe măsură ce ne schimbăm, la fel se întâmplă și pasiunile și scopurile noastre pe măsură ce descoperim lucruri noi și renunțăm la alte lucruri. Fă loc pentru ceva nou.
6. Petreci timp singur/ă.
Este posibil să ai brusc sentimentul că vrei să fii mai des singur/ă.  Vrei doar să fii singur, cu gândurile tale, în pace profundă sau într-un spațiu meditativ. Aceasta este intuiția care vă vorbește și vă reamintește să primiți singurătatea.
7. Citești mai mult.
Te simți atras de mai multe cărți decât de emisiuni TV? Îți simți brusc sete de cunoaștere, în loc să urmărești reluarea emisiunii tale preferate.
8. Te schimbi.
Ai observat o schimbare. Vibrația ta este atât de mare încât îi afectează pe ceilalți din jurul tău. E un lucru bun.
9. Se întâmplă să te sensibilizezi
Te simți puțin mai sensibil/ă în ultima vreme decât ai fost vreodată. Ești mai conștient/ă de  suferința celor din jurul tău și te întrebi cum poți ajuta.
10. Ești foarte curios/oasă
Dintr-o dată vrei să știi toate lucrurile despre tot ce te înconjoară.

 

Lasă un comentariu