Mesaj de încurajare pentru zilele grele. Citește-l când simți că viața devine insuportabilă

E în regulă să te așezi în pat și să te uiți nemișcată la tavan, în timp ce ochii îți joacă în lacrimi. Tot ce încerci să faci este să-ți dai seama cum te vei ocupa de viața ta de aici încolo.
Crezi că ai reușit în viață și apoi, din orice motiv, începi să te învinovățești pentru tot. Știi că ar fi trebuit să faci mai bine acolo, ar fi trebuit să rezolvi problema aceea diferit…
Știu că îți este frică. Ești speriată, deoarece crezi că nu ești niciodată destul de bună. Ești speriată, pentru că vezi alți oameni de vârsta ta care au o viață împlinită, iar tu nici măcar nu ești la jumătatea drumului. Ești speriată pentru că te gandesti la ceea ce vor spune ceilalti despre tine.
Esti speriată de eșec. Ești speriataă că odata ce vor vedea cat de mult ai eșuat, oamenii vor incepe sa renunțe la tine, chiar și cei care au crezut odata in tine. Ești speriată și înțeleg.
Dar permite-mi să îți spun: vei reuși. Jur, o vei face!
Deci, dacă plângi acum, este bine, mergi mai departe și plângi. Știu că te simți ca un dezastru în acest moment, dar hei, toată lumea se încurcă uneori.
Deci da, e bine să te simți pierdută. Pentru că știu că îți vei găsi în cele din urmă calea. E în regulă dacă acum simți că nu ești persoana care ar trebui să fii, pentru că știu că o să-ți dai seama într-o zi, cine ești.
E în regulă dacă simți că ai eșuat și i-ai dezamăgit pe ceilalți, căci, într-o zi, după toate încercările, eșecurile și strigătele, vei reuși să te descoperi. Și vei vedea că oamenii care te iubesc nu și-au pierdut încrederea în tine.
Deci, în acest punct, îți cer să nu renunți, niciodată. Inima ta se poate simți îndurerată, sufletul îți plânge, dar trebuie să continui.
Trebuie, indiferent de cât de înfricoșătoare ar părea lupta. Sunt mândru că ai găsit puterea de a citi acest lucru, pentru că asta înseamnă că înceci să îți spui că poți face acest lucru, prin toate aceste cuvinte.
Deci, dacă există momente când simți că nu mai poți, amintește-ți să mai poți puțin!

Lasă un comentariu