Cele 3 tipuri de telepatie si sfaturi care vă ajută să vă deblocați abilitățile telepatice

Telepatia a fost definită ca comunicare directă între minți. Se crede că există trei tipuri diferite de telepatie:
1. Telepatie instinctuală sau bazată pe sentimente
Acest tip de telepatie este cel mai des experimentat și este adesea resimțit între membrii familiei, prietenii apropiați și chiar cu animalele.
De fapt, regnul animal folosește telepatia instinctuală ca principală formă de comunicare și pentru supraviețuire.
După cum sugerează și numele, telepatia instinctuală este cel mai strâns legată de darurile intuitive și adesea oamenii care sunt intuitivi dețin această abilitate telepatică în mod natural.
Telepatia instinctuală sau bazată pe sentimente se bazează pe chakra celui de-al treilea ochi sau pe chakra plexului solar și se poate manifesta ca un „sentiment intestinal” sau pur și simplu ca o cunoaștere.
2. Telepatie mentală
Această formă de telepatie se pretinde a fi cea mai adevărată formă de telepatie, deoarece implică transferul de gânduri între două minți conștiente.
Acest lucru depășește faptul că oamenii știu doar ce gândești și este de fapt o modalitate de a avea o conversație fie cu imagini, simboluri sau cuvinte fără a spune nimic cu voce tare.
Folosind acest tip de telepatie, mesajele pot fi comunicate în camere, țări și chiar în alte galaxii sau dimensiuni.
Acest tip de telepatie folosește chakra coroanei care este centrul comunicării telepatice.
3. Telepatie spirituală sau suflet-la-suflet
Telepatia spirituală este cea mai înaltă formă de telepatie și poate fi similară cu mediumnitatea sau canalizarea.
Practic, implică folosirea minții tale ca intermediar între lumea fizică și cea spirituală.
Din acest motiv, pentru a realiza telepatia spirituală, cineva trebuie să fie conectat și aliniat cu toate chakrele.
Folosind telepatia spirituală, un suflet poate trimite informații unui alt suflet. Aceste informații pot fi primite conștient sau inconștient.
Telepatia spirituală poate fi folosită și pentru a comunica cu spiritele și cu cei care au trecut în lumea de dincolo.
Acest tip de telepatie poate fi primit de obicei doar printr-un fel de stare meditativă sau de vis.
Cum să vă îmbunătățiți abilitățile telepatice
Indiferent de tipul de telepatie pe care ești interesat să-ți perfecționezi, cel mai bun mod de a-ți perfecționa darurile este să folosești medierea, cristalele și vizualizările creative.
1. Anumite cristale sunt bune pentru a trimite mesaje telepatice și pentru a vă dezvolta abilitățile, cum ar fi apofilita, lazulitul albastru, diamantele herkimer, angelita, calcitul albastru, cianita și altele. Când vine vorba de cristale, este important să rețineți că fiecare cristal va funcționa diferit cu vibrația ta, așa că folosește-ți intuiția pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine.
2. Când vine vorba de meditație și vizualizare, iată un ghid aproximativ pe care îl puteți urma:
Închideți ochii și așezați-vă sau întindeți-vă într-o poziție confortabilă. Inspirați și expirați de 10 ori adânc.
Când ești gata, vizualizează-ți corpul în minte. Începeți de la picioarele voastre și călătoriți în sus prin corpul vostru vizualizându-vă câmpurile energetice sau chakrele libere și clare. Vedeți-vă corpul liber și clar și aliniat cu o lumină albă.
Odată ce ați ajuns în vârful capului, continuați să vizualizați lumina albă care se întinde din cap și în ceruri. Continuați să vizualizați acest lucru, astfel încât să puteți vedea clar lumina strălucind deasupra voastră.
Meditează la această imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permițând ca orice gânduri sau informații să fie primite de tine. De asemenea, poate doriți să recitați o mantră precum „Sunt deschis să primesc mesajele sufletului meu”.
Odată ce devii mai avansat cu această mediere, poți începe să ajungi la anumite suflete pentru îndrumare sau mesaje. Puteți folosi acest lucru și pentru a contacta mesagerii dvs. de ghidare a spiritului sau a îngerilor pentru a vedea dacă au vreo informație pentru dvs.
Pe măsură ce ieșiți din mediere, amintiți-vă să mulțumiți ființelor pe care le-ați întâlnit și să vă protejați lumina care este deschisă în vârful capului. Pentru a face acest lucru, puteți vizualiza o „plasă de siguranță” deasupra capului.
Dacă doriți să dezvoltați abilități telepatice cu o anumită persoană, puteți face această meditație împreună și puteți experimenta trimiterea reciprocă de mesaje în timpul meditației.

 

Lasă un comentariu