Ce este terapia cu îngeri și care sunt beneficiile ei?

Când vine vorba de Terapia îngerilor, majoritatea oamenilor o consideră superficială, odată ce experimentezi magia Terapiei cu îngeri în viața ta ea va deveni o parte integrantă a vieții tale. Cerința de bază pentru terapie este că ea necesită încrederea voastră în îngerii voștri  pentru a oferi alinare de la problemele mentale, problemele zilnice sau orice probleme care sunt dincolo de controlul vostru.
Terapia cu îngeri este o metodă de vindecare spirituală care implică lucrul cu îngerii și arhanghelii tăi păzitori. Cine sunt arhanghelii? Ei sunt ca managerii lumii îngerilor. În funcție de stilul sau expresia exactă a procedurii terapeutice, pacienții pot încerca să stabilească legătura direct sau cu ajutorul unui terapeut înger.
Îngerii sunt universali, așa că nu se limitează la nicio religie. Oricare ar fi religia ta, sau lipsa religiei sau spiritualitatea ta, îngerii sunt disponibili să te ajute. Practic, scopul lor este să ne servească și sunt bucuroși să fie chemați în acțiune oricând.
Cum ne ajută îngerii?
Dacă trebuie crezute experiențele oamenilor, toți avem propriul nostru înger cu noi chiar din momentul nașterii noastre. Îngerii intră și ies tot timpul din viața noastră, dar cei mai mulți dintre noi nu sunt conștienți de prezența lor. Există multe tipuri diferite de Îngeri și fiecare ne poate ajuta atât la nivel emoțional, cât și la nivel spiritual. Conectându-te cu energia lor, poți învăța să te vindeci pe tine și pe alții. Adesea, îngerii apar fie ca neobservați, fie observați în vremuri de mare criză.
Cum este experiența terapiei?
Cum te simți când îți întâlnești familia după mult timp? Cum sunt emoțiile tale când îți întâlnești cei mai buni prieteni după ani de zile? Senzația de după terapie este similară, magică. Există un sentiment de calm în tine, simți că o parte din tine se întoarce la tine. Așteaptă-te la o experiență co-creativă în care tu, practicantul și îngerii veniți împreună.
Beneficiile terapiei cu îngeri
Terapia cu îngeri este una dintre cele mai bune metode de a elimina blocajele pentru a pierde în greutate sau a ajunge în formă mai bună, făcându-ne în cele din urmă mai fericiți cu noi înșine și cu corpul nostru.
– Emoțiile mai scăzute și modelele de gândire care nu au putere sunt eliberate ca parte a tratamentului.
– Vindecă boli fizice, cum ar fi astmul, problemele menstruale, problemele de menopauză, sindromul de oboseală cronică și multe alte boli pe care medicina convențională nu le tratează.
– Funcționează cu probleme psihologice precum frica de scenă, anxietatea, anxietatea socială și lipsa încrederii în sine în anumite situații.

 

Lasă un comentariu